VVS Midtjylland

  • Få 3 gratis sikre tilbud på vvs i Midtjylland
  • Spar 20% på velegnet vvs fagmand i Midtjylland
  • VVS - Få gratis 3 aktuelle tilbud nu

Få 3 VVS tilbud

VVS Midtjylland ➡ Få 3 gratis VVS tilbud på 1-2 dage

22. juni 2018. Beskriv din VVS opgave i formularen på mindre end 8 minutter. Det er 100% uforpligtende for dig og du får kun tilbud fra i forvejen godkendte og seriøse VVS Midtjylland fagfolk. På denne måde er du altid i sikre hænder under hele forløbet. Vores tjeneste omfatter hele Midtjylland.
Montering af nyt blandingsbatteri: Afmontér blandingsbatteriet og skær kobberrørene i længde med en nedstryger eller en rørskærer. Rens enderne for grater med en spids kniv. Kan kobberrørene ikke nå ned til stophanerne, må de forsynes med overgangsnipler og forlænges med trykslanger. Nu kan blandingsbatteriet monteres.
Efter at være skruet fast med sine tilhørende ringe, låseskive og møtrik tilsluttes det til afspærringsventilerne. Montér det nye blandingsbatteri midlertidigt og buk de bløde kobberrør, så de sidder ud for vandtilslutningerne ved stophanerne. Afmærk med en pen på rørene, hvor de skal kortes af.

Rust i vandinstallationer

Rust (korrosion) i brugsvandsinstallationer er et almindeligt kendt fænomen. Udbedring af korrosionsskader på rør, beholdere og den øvrige del af bygningerne koster samfundet mange penge.
Det er derfor naturligt, at vandnormen stiller krav til materialevalg og udførelse, således at man kan begrænse dels risikoen for skadernes opståen, dels omfanget af følgeskaderne.
Et af de mest almindeligt forekommende steder, hvor der er risiko for indtrængen af fremmede stoffer, er i vandvarmere. Her kan varmemediet stå under højt tryk og være tilsat f.eks. korrosionshæmmende stoffer, frostvæske mv.

Arbejdet er dækket af VVS-branchens garantiordning

I installationer for varmt vand vil der ofte optræde følgende mangler:
  • For lav varmtvandstemperatur
  • For lille vandstrøm
  • For lange ventetider
  • Bruntfarvet vand
  • Ildelugtende vand

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 8200 Midtjylland

Hjernø A/S
Katrinebjergvej 115
8200 Århus N
CVR: 82251014
Hjemmeside
Edv. Løbner's Eftf. ApS
Nedergårdsvej 4, Skejby
8200 Århus N
CVR: 24998533
Hjemmeside
Oliefyren
Randersvej 348
8200 Århus N
CVR: 79699152
Hjemmeside