VVS i Midtfyn

  • Få 3 gratis stærke tilbud på vvs service i Midtfyn
  • Spar op til 15% på erfaren vvs mand i Midtfyn
  • Billig VVS mand - Find effektive firmaer i dag


Få 3 tilbud

Mangler du varmt vand, så finder vi eksperten på Midtfyn til opgaven

3. august 2017. At finde en troværdig VVS installatør på Midtfyn er ikke helt så let som man måske tror. Løsningen finder du dog lige her på siden, hvor du - gratis og uforpligtende - får 3 komkurrencedygtige tilbud fra kvalitetssikrede VVS mænd på Midtfyn. Du skal blot indtaste din opgave i kontaktformularen på under 8 min.
Vælg ikke skabe til badeværelset med låger, der er bredere end 40 cm. Hvis lågerne bliver bredere, optager de for megen plads, når de åbnes. Der findes også skabe med en dybde på 30 cm kaldet slimline.
Der findes på markedet færdige badeværelsesmiljøer med skabe, håndvask, blandingsbatteri, spejl og lys-armatur. Skabslåger findes i mange varianter, men vær opmærksom på, at låger med glas let dugger, især i mindre badeværelser. Der vil så være risiko for, at der opstår mug- eller fugtskader.

Vaske- og opvaskemaskine for husholdning

Normalt tilsluttes vaskemaskiner kun koldt vand, mens opvaskemaskiner kan tilsluttes enten koldt eller varmt vand. Der henvises til fabrikantens anvisninger. For nogle maskiner angiver fabrikanten en maksimal temperatur ved tilslutning til varmtvandsinstallationen.
Normalt forbindes maskinen til vandinstallationen med en fleksibel trykslange med fabriksmonterede omløbere i begge ender, dvs. et slangesæt. Der skal anbringes afspærringsventil på tilgangen (før slangen) til maskinen.
Afspærringsventilen bør placeres således, at den er bekvem at betjene. Ved nye maskiner skal trykslangen leveres med maskinen. Monteringsvejledning skal medfølge ved køb af nye maskiner. Alle installationer for vaske- og opvaskemaskiner skal sikres mod tilbagestrømning.

Håndværksarbejde - få 3 billige tilbud på Midtfyn

Liste med et udvalg af områder, hvor det ofte vil være en god ide, at få hjælp fra en autoriseret vvs mand:
  • Misfarvning
  • Pumpecirkulation
  • Slangevinder
  • Tilfældigt benyttede tapsteder
  • Vandspild

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 5762 Midtfyn
Vester Skerninge VVS
Vestre Nørremarksvej 27
5762 Vester Skerninge
CVR: 22643010
Hjemmeside
LG Vinduer & Montage ApS
Vestre Nørremarksvej 35
5762 Vester Skerninge
CVR: 37500062
Hjemmeside
Arne Hjorslev VVS
Nyvej 25
5762 Vester Skerninge
CVR: 16977497
Hjemmeside