VVS Middelfart

  • Få 3 gratis gode tilbud på vvs i Middelfart
  • Spar 30% på fleksibel vvs mand i Middelfart
  • VVS - Grundige fagfolk er klar

Få 3 VVS tilbud

VVS Middelfart. Få 3 tilbud på vvs reparation og service

5. juli 2018. Sådan finder du en billig men alligevel god VVS fagmand, som du kan stole på. Indtast din VVS opgave online her på 3vvstilbud.dk. Når vi har modtaget opgaven, formidler vi den videre til de 3 bedst egnede VVS folk i Middelfart, der får lov at byde på din opgave. Herefter kontakter de dig med et godt tilbud.
Man ser ind imellem badekar, der er nedsænkede i forhold til gulvet; det kan se lækkert ud, men det er faktisk rigtig upraktisk. De er vanskelige at installere og sikre mod vandskader. Det kan også være vanskeligt at komme ned og op af karret. Modtag gratis 3 VVS Middelfart tilbud.
Man skal også tænke på at sikre sig mod at små børn uforvarende kan falde i et nedsænket badekar og drukne. Man skal selvfølgelig sikre sig, at gulvkonstruktionen kan bære et badekar, der er fyldt med vand, men det kan de fleste normale konstruktioner.

Urinal og WC cisterner

Cisterner er normalt forsynet med et mærke, der angiver vandstanden ved en bestemt skyllevandsmængde (ved nyere kombinationsklosetter 6 liter), og cisterneventilen (svømmerventilen) kan ved hjælp af dette mærke indreguleres til den ønskede mængde.
Når der anvendes skjult montering af cisterne bag eller i en væg, til hvilken der stilles brandtekniske krav, skal man være opmærksom på, at væggens brandtekniske egenskaber kan blive forringet utilladeligt, hvis der anbringes en større åbning i væggen.
Normalt vil en afdækning af åbningen med en 1 mm tyk stålplade være tilstrækkeligt, men brandtekniske foranstaltninger bør i hvert tilfælde aftales med myndighederne. Ved dimensionering af ledninger til blandeventil regnes med 0,1 l/s pr. bruser i såvel koldt- som varmtvandsledningen.

Find de bedste VVS fagfolk indenfor håndværket

Få tilbud fra erfarne vvs folk uanset hvor i Middelfart kommune du bor:
  • Gamborg
  • Strib
  • Tanderup
  • Kavslunde
  • Fyllested

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 5500 Middelfart

Middelfart VVS Service
Bogensevej 11
5500 Middelfart
CVR: 37157023
Hjemmeside
Nytofte.dk VVS
Værkstedsvej 5, Skrillinge
5500 Middelfart
CVR: 10046521
Hjemmeside
RM-blik
Lollandsvej 9 D
5500 Middelfart
CVR: 29878838
Hjemmeside