VVS i Middelfart

  • Få 3 gratis friske tilbud på vvs service i Middelfart
  • Spar op til 25% på godkendt vvs mand i Middelfart
  • Billig VVS mand - Betal mindre for en fagmand


Få 3 tilbud

En kompetent VVS mand husker at gennemskylle installationerne

3. august 2017. Sådan finder du en billig men alligevel god VVS fagmand, som du kan stole på. Indtast din VVS opgave online her på 3vvstilbud.dk. Når vi har modtaget opgaven, formidler vi den videre til de 3 bedst egnede VVS folk i Middelfart, der får lov at byde på din opgave. Herefter kontakter de dig med et godt tilbud.
Man ser ind imellem badekar, der er nedsænkede i forhold til gulvet; det kan se lækkert ud, men det er faktisk rigtig upraktisk. De er vanskelige at installere og sikre mod vandskader. Det kan også være vanskeligt at komme ned og op af karret.
Man skal også tænke på at sikre sig mod at små børn uforvarende kan falde i et nedsænket badekar og drukne. Man skal selvfølgelig sikre sig, at gulvkonstruktionen kan bære et badekar, der er fyldt med vand, men det kan de fleste normale konstruktioner.

Urinal og WC cisterner

Cisterner er normalt forsynet med et mærke, der angiver vandstanden ved en bestemt skyllevandsmængde (ved nyere kombinationsklosetter 6 liter), og cisterneventilen (svømmerventilen) kan ved hjælp af dette mærke indreguleres til den ønskede mængde.
Når der anvendes skjult montering af cisterne bag eller i en væg, til hvilken der stilles brandtekniske krav, skal man være opmærksom på, at væggens brandtekniske egenskaber kan blive forringet utilladeligt, hvis der anbringes en større åbning i væggen.
Normalt vil en afdækning af åbningen med en 1 mm tyk stålplade være tilstrækkeligt, men brandtekniske foranstaltninger bør i hvert tilfælde aftales med myndighederne. Ved dimensionering af ledninger til blandeventil regnes med 0,1 l/s pr. bruser i såvel koldt- som varmtvandsledningen.

Find de bedste VVS fagfolk indenfor håndværket

Få tilbud fra erfarne vvs folk uanset hvor i Middelfart kommune du bor:
  • Gamborg
  • Strib
  • Tanderup
  • Kavslunde
  • Fyllested

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 5500 Middelfart
Brinkmann & Jacobsen ApS
Vestergade 42
5500 Middelfart
CVR: 31166144
Hjemmeside
CS-Byg
Münstervej 39, Strib
5500 Middelfart
CVR: 25803507
Hjemmeside
Trap Ventilation Vetek ApS
Mandal Allé 10
5500 Middelfart
CVR: 33499922
Hjemmeside