VVS i Maribo

  • Få 3 gratis skræddersyede tilbud på vvs hjælp i Maribo
  • Spar op til 40% på potentiel vvs mand i Maribo
  • Billig VVS mand - Vi har åbent døgnet rundt

Få 3 VVS tilbud

Få 3 rappe tilbud fra hurtige VVS´ere i Maribo

23. november 2017. Modtag 3 fine VVS tilbud fra VVS mænd i Maribo, der gerne vil løse din VVS opgave. Indtast din opgave i onlineformularen på kun tre minutter og få 3 knaldgode tilbud i løbet af 48 timer. Du kan opnå en rabat på næsten 33 procent på VVS arbejde ved at anvende vores gratis online service.
Brusebadet er som regel opført i et hjørne af badeværelset. hvor der er et gulvafløb og med et simpelt badeforhæng til at forhindre vandstænk. Men der er selvfølgelig også mange andre muligheder for at indrette en velfungerende bruseplads eller en særlig bruseniche.
Det ideelle mindstemål på en bruseniche er 90 x 90 cm eller 80 x 100 cm. Mindre kan også gøre det, hvis der er småt med plads, men den kan nemt blive for trang. Tænk på at badet skal bruges hver dag, og at en for lille bruseplads let bliver en daglig ærgrelse.

Fælles-brusearrangementer

Termostatstyret blandeventil (termostatisk reguleringsventil). Nogle armaturtyper er ikke forsynet med afspærringsventiler. Afspærringsventiler kan være fælles for flere brusere, eller de kan anbringes ved hver enkelt bruser.
For at begrænse vandforbruget kan bruserne udstyres med selvlukkende tapventiler med indstillelig åbningstid. Neddrosling skal foretages med egnede reguleringsventiler på tilgange til brusere. De enkelte armaturers tilslutning varierer meget, og der henvises derfor til fabrikanternes oplysninger.
Såfremt brusearrangementet forsynes med håndbrusere, skal der sikres mod tilbagestrømning som anført under håndbrusere. Almindeligst forsynes fælles brusearrangementer dog med faste brusere.

Du kan spare mange penge her (25%)

Liste med eksempler på nogle af de mangeartede områder, som en moderne vvs fagmand i Maribo arbejder med:
  • Mekaniske koblinger
  • Opbertling
  • Rengøringsvaske
  • Skylning
  • Vandkvalitet

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4930 Maribo
VVS-Installatør Johnny Rasmussen ApS
Hjulsporet 31
4930 Maribo
CVR: 19985695
Hjemmeside
Smemeritus ApS
Pilevænget 1
4930 Maribo
CVR: 49158912
Hjemmeside
Hunseby Smedie
Hasagervej 2 A
4930 Maribo
CVR: 28687133
Hjemmeside