VVS i Mariager

  • Få gratis 3 fordelagtige tilbud på vvs service i Mariager
  • Spar op til 15% på godkendt vvs mand i Mariager
  • Billig VVS mand - Der er penge at spare (30%)


Få 3 tilbud

Levering, opsætning og løbende service af installationer

3. august 2017. Her på 3vvstilbud hjælper vi dig med at finde et effektivt og billigt VVS firma i Mariager. Det foregår sådan, at du udfylder formularen med, hvad du ønsker at få udført. Så finder vi tre erfarne VVS mænd i Mariager, der afgiver hver deres tilbud på din VVS sag. Spar penge på VVS-arbejde (24%).
Ved toilet, vaske- og opvaskemaskiner skal der være en ventil til afspærring for vandet (f.eks. en ballofix kuglehane). Vaske- og opvaskemaskiner, som står i rum uden gulvafløb, skal være forsynet med sikring mod oversvømmelse, eller de skal placeres på et vandtæt underlag.
Dette kan f.eks. være en plastmembran eller bakke af zink, hvor vandet bliver synligt ved en oversvømmelse. En alarm, som automatisk lukker for vandtilførslen, er en god idé. Nogle huse har deres egen private boring eller en vandbrønd. Her foretages der som regel ikke nogen behandling af vandet, før det anvendes.

Varmelegemer af kobberrør

Varmemediet er normalt vand, damp eller el, i sjældne tilfælde olie. Når der anvendes varmelegemer af overfladebehandlet ulegeret stål, er der normalt ikke korrosionsrisiko, såfremt den er omfattet af den katodiske beskyttelse.
Varmelegemer af kobberrør har i almindelighed lang levetid, nâr man sikrer sig, at strømningshastigheden er under de anbefalede værdier, at pH-værdien > 7, og at indholdet af hydrogencarbonat er større end indholdet af sulfat.
Når det efterfølgende ledningsanlæg helt eller delvis er udført af varmforzinket stål, vil det være nødvendigt at der monteres ektrolyseanlæg. Varmelegemer af kobber bør ikke benyttes, når varmemediet er olie. Årsagen hertil er, at kobberet kan virke nedbrydende på olien.

Betal mindre for en dygtig VVS mand

Autoriserede VVS firmaer i Mariagerfjord kommune giver gerne tilbud på VVS arbejde i hele kommunen f.eks:
  • Katbjerg
  • Sønder Onsild
  • Budum
  • Snæbum
  • Monstrup

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 9550 Mariager
Michael Sauer ApS
Gl Hadsundvej 8
9550 Mariager
CVR: 27932134
Hjemmeside
Brdr. Schmidt VVS ApS
Fasanvej 3, Assens
9550 Mariager
CVR: 30363558
Hjemmeside
Sørensen Smede ApS
Truevej 22
9550 Mariager
CVR: 35407235
Hjemmeside