VVS i Måløv

  • Få gratis 3 godkendte tilbud på vvs service i Måløv
  • Spar op til 20% på pålidelig vvs fagmand i Måløv
  • Billig VVS mand - Sammenlign tilbud hurtigt og gratis


Få 3 tilbud

Konkurrencedygtige priser i Måløv

3. august 2017. Den smarteste måde at finde en god og pålidelig VVS installatør i Måløv på, er først at indhente 3 gratis tilbud her på siden. Når du har fundet det rigtige VVS installatør i Måløv til din VVS-opgave, så få dig en snak med VVS manden inden arbejdet påbegyndes.
Der er i øjeblikket kun begrænsede muligheder for at gøre en installation vandbesparende gennem dimensionering og komponentvalg. Man kan gennem en omhyggelig beregning sørge for, at der ikke kan tappes mere fra et tapsted end forudsat i normen. Man kan vælge maskiner og installationsgenstande med lille vandforbrug.
Ved VA-godkendelse af vandforbrugende apparatur og maskiner, f.eks. vaske- og opvaskemaskiner, skal der oplyses om vandforbruget. Disse oplysninger kan anvendes ved valg af maskinfabrikat, således at køberen har mulighed for at prioritere et lille vandforbrug i forhold til andre egenskaber.

Montering af håndvask på badeværelset

Først monteres bundventilen og blandingsbatteriet i den nye vask, som derpå skrues fast på væggen med bæringer eller i nogle tilfælde med bolte. Kan de eksisterende bæringer ikke bruges, fastgøres de nye, der følger med vasken.
Deres indbyrdes afstand skal svare nøjagtigt til afstanden mellem monteringshullerne på begge sider af vaskens underkant. Den ideelle højde fra gulv til vaskens overkant er 85-90 cm. Ved ophængning af vasken på væggen, anbringes en tynd pølse af silikonefugemasse mellem væg og vask for at sikre en vandtæt fuge, der er nem at holde ren.
Skal vasken derimod nedfældes i et bord, lægges pølsen af fugemasse langs kanten af bordpladens hul, inden vasken trykkes på plads i bordet. Tilbage står nu at slutte afløbet til vasken og blandingsbatteriet til stophanerne for koldt og varmt vand.

Sammenlign VVS firmaernes priser online

I Måløv udfører autoriserede VVS folk mange opgaver for både private og firmaer:
  • Aftapningsventil
  • Belægninger
  • Benzinledning
  • Driftsparameter
  • Energiligning

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 2760 Måløv
BPS Ejendomsservice
Tjæreborgvej 21
2760 Måløv
CVR: 18060094
Hjemmeside
SPH VVS & Kloak A/S
Måløv Hovedgade 86
2760 Måløv
CVR: 25802071
Hjemmeside
Sand og Larsen Byg Aps
Måløv Byvej 229
2760 Måløv
CVR: 37156817
Hjemmeside