VVS Måløv

  • VVS Måløv - Få gratis 2-3 fede tilbud
  • Få ca 16 pct rabat på faguddannet vvs mand
  • Billig vvs - Vi leverer 3 billige tilbud

Få 3 VVS Måløv tilbud

Eksempler på
Måløv vejnavne

Marklodden
Novo Nordisk Park
Bakketoften
Damholmen
Eskebjerggård
Nørreled
Vaseholmen
Kærlodden
Måløv Stationsplads
Søholmen
Møllemosen
Møllestykket
Bjørnekær
Myrholmen
Baneskrænten
Måløv Værkstedsby
Måløv Hovedgade
Moseholmen
Jørgen Andersensvej
Stationsvej

VVS Måløv? Få en god pris med 3 gratis VVS tilbud

Den smarteste måde at finde en god og pålidelig VVS installatør i Måløv på, er at bestille 3 hammerfede vvs-tilbud her på 3vvstilbud.dk. Udfyld bare kontaktformularen og indsend den - så er din del af arbejdet overstået. Vi finder de mest pålidelige vvs firmaer i Måløv som kontakter dig hurtigst muligt.
Der er i øjeblikket kun begrænsede muligheder for at gøre en installation vandbesparende gennem dimensionering og komponentvalg. Man kan gennem en omhyggelig beregning sørge for, at der ikke kan tappes mere fra et tapsted end forudsat i normen. Man kan vælge maskiner og installationsgenstande med lille vandforbrug.
Ved VA-godkendelse af vandforbrugende apparatur og maskiner, f.eks. vaske- og opvaskemaskiner, skal der oplyses om vandforbruget. Disse oplysninger kan anvendes ved valg af maskinfabrikat, således at køberen har mulighed for at prioritere et lille vandforbrug i forhold til andre egenskaber. Få 3 VVS Måløv tilbud!

Montering af håndvask på badeværelset

Først monteres blandingsbatteriet og derefter bundventilen i den nye vask, som derpå skrues fast på væggen med bæringer eller i nogle tilfælde med bolte. Kan de eksisterende bæringer ikke bruges, fastgøres de nye, der følger med vasken.
Deres indbyrdes afstand skal svare nøjagtigt til afstanden mellem monteringshullerne på begge sider af vaskens underkant. Den ideelle højde fra gulv til vaskens overkant er 85-90 cm. Ved ophængning af vasken på væggen, anbringes en solid pølse af silikonefugemasse mellem vasken og væggen for at sikre en helt vandtæt fuge, som er nem at holde ren.
Skal vasken derimod nedfældes i et bord, lægges pølsen af fugemasse langs kanten af bordpladens hul, inden vasken trykkes på plads i bordet. Tilbage står nu at slutte afløbet til vasken og blandingsbatteriet til stophanerne for koldt og varmt vand.

Sammenlign VVS firmaernes priser online

I Måløv udfører autoriserede VVS folk mange opgaver for både private og firmaer:
  • Aftapningsventil
  • Belægninger
  • Benzinledning
  • Driftsparameter
  • Energiligning

Få 3 VVS Måløv tilbud


Aktuel vvs fra 2760

SPH VVS & Kloak A/S
Måløv Hovedgade 86
2760 Måløv
CVR: 25802071
Hjemmeside
N.K.VVS og Gasteknik
Kratvej 61
2760 Måløv
CVR: 25776143
Hjemmeside
BPS Ejendomsservice
Tjæreborgvej 21
2760 Måløv
CVR: 18060094
Hjemmeside