VVS Lemvig

  • Få gratis 3 seriøse tilbud på vvs i Lemvig
  • Spar 30% på energisk vvs fagmand i Lemvig
  • VVS - Tilbud fra godkendte fagfolk

Få 3 VVS tilbud

Få 3 vvs tilbud i Lemvig - gratis og uforpligtende

22. juni 2018. At finde en dygtig og billig VVS installatør i Lemvig kan være en svær opgave. Her kommer 3vvstilbud.dk ind i billedet. Vi hjælper vi dig gratis og uforpligtende med at få 3 komkurrencedygtige tilbud fra VVS Lemvig fagfolk. Du skal blot indsende din VVS opgave til os - det tager under 8 min.
En særlig type armaturer har i stedet for en pakning keramisk tætning og har den fordel, at de næsten aldrig bliver utætte. Før man adskiller eller udskifter en vandhane eller et blandingsbatteri, er det vigtigt, at der lukkes for vandtilførslen. Det gøres normalt på en afspærringsventil, som er en lille ventil, der sidder på vandrørene under selve vandhanen eller blandingsbatteriet.
Ventilen kan have fingergreb, der drejes mod uret for at lukke for vandet eller være forsynet med en skrue, der betjenes med en skruetrækker eller en unbrakonøgle. Den skal drejes 90 grader mod højre eller venstre for at lukke for vandet.

Sjældent benyttede dele af en installation

Dele af en vandinstallation, der i mere end et år forventes at være ubenyttet, skal kunne afspærres og tømmes. Dette gælder dog ikke for brandslukningsinstallationer.
Som en næsten generel regel bør man ved planlægning af en installation sikre, at alle dele af installationen sikres en hyppig gennemstrømning (vandfornyelse). Man bør således sørge for:
- at sjældent benyttede tapsteder ikke er placeret yderst i installationen
- at lange sideledninger til sjældent benyttede tapsteder undgås
Ledningsanlæg, der er ubenyttet kortere tid end ca. ½-1 år som f.eks. i sommerhuse, behøver ikke at tømmes af hensyn til forureningsfaren, men derimod hvis der er frostfare.

Arbejdet udføres altid til rette tid og til aftalte pris

Her er eksempler på områder i Lemvig kommune, hvor du kan få 3 gratis tilbud på vvs-arbejde:
  • Gjelleodde
  • Klinkby
  • Bovbjerg
  • Balleby
  • Nissum

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 7620 Lemvig

Houe Smed & VVS
Houmåvej 22
7620 Lemvig
CVR: 14798587
Hjemmeside
VVS Installatør Falkesgaard
Ringgade 27
7620 Lemvig
CVR: 67490452
Hjemmeside
Blikkenslagerne M & O Kristensen
Lemtorpvej 5
7620 Lemvig
CVR: 26429730
Hjemmeside