VVS i Lejre

  • Få gratis 3 aktuelle tilbud på vvs arbejde i Lejre
  • Spar op til 45% på potentiel vvs mand i Lejre
  • Billig VVS mand - En gratis service fra os til dig


Få 3 tilbud

Vælg selv, hvilket VVS tilbud du vil benytte

3. august 2017. Skal man hyre en professionel VVS installatør i Lejre, når man ikke ved, hvad det koster? Heldigvis er det nu blevet meget nemmere at finde ud af, hvad en VVS opgave kommer til at koste. Brug vores gratis tjeneste til at få 3 gratis tilbud fra VVS fagmænd i Lejre og dermed også den bedste og billigste pris i Lejre.
Små børn elsker at bade. At bade i et badekar opfattes mere som en leg end at blive ren. Og foruden at blive vasket får børnene nyttige vandvaner og viden om at være i vand. lsær for småbørn er badekarret vigtigt, selvom det måske kun er et lille badekar. Ved indretning af badeværelset skal man også være opmærksom på, at børn plasker meget, så i nærheden af børns vaskeplads skal materialerne kunne tåle vand.
Til spædbørn kan det være meget praktisk med en pusleplads i badeværelset, hvor man har let adgang til vand. Et 85 cm højt puslebord med plads til at bade barnet og til at skifte ble er derfor en god ide.

Fjederbelastede tilbagestrømningssikringer

Fjederbelastede kontraventiler kan f .eks. bestå af et rørformet hus af messing med indvendigt rørgevind. Ventilen har på midten en indsnævring, der danner sæde for et pæreformet, fjederbelastet ventillegeme af plast eller metal.
Kuglekontraventilen minder i princip meget om sædekontraventilen - blot er ventillegemet kugleformet. Ventilhuset udføres ofte med skueglas, således at ventilens funktion kan kontrolleres.
Denne funktion kan også opnås med andre konstruktioner, f.eks. ved kontrol gennem åbning af en pinolskrue. Denne ventiltype kaldes kontrollerbar kontraventil. Der findes også andre typer af kontraventiler. Der er sâledes VA-godkendt en membrankontraventil.

Spar nemt op til 25% på VVS opgaven

Hele Lejre kommune er omfattet af vores netværk af kompetente VVS firmaer:
  • Osager
  • Ledreborg
  • Kirkebjerg
  • Allerslev
  • Osted

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 4320 Lejre
TR VVS-Teknik A/S
Flintebjerg 27
4320 Lejre
CVR: 32278035
Hjemmeside
Din blik & vvs-mand
Skovholmvej 5
4320 Lejre
CVR: 26279895
Hjemmeside
Ebbe Hollænder VVS
Rorupvej 19
4320 Lejre
CVR: 86860317
Hjemmeside