VVS Kerteminde

  • Få gratis 3 gode tilbud på vvs i Kerteminde
  • Spar 18% på autoriseret vvs mand i Kerteminde
  • VVS - Lad troværdige firmaer løse opgaven

Få 3 VVS tilbud

VVS Kerteminde. Få 3 gratis tilbud på din vvs opgave

7. maj 2018. Har du brug for en VVS installatør i Kerteminde kommune til at løse en VVS opgave for dig? Så kan vores tilknyttede kvalitetssikrede samarbejdspartnere hjælpe dig. Find nemt den bedste VVS Kerteminde installatør til din VVS opgave ved at sætte opgaven i udbud her.
De fleste boble- eller massagebadekar er væsentligt større end det traditionelle badekar. 150 x 150 cm og 50 cm høje er ikke usædvanligt, så de kræver megen plads. Vær også opmærksom på, at disse kar med deres ofte mange pumper kan støje en del, så kig evt. særligt efter støjsvage kar.
Se også efter kar med en konstruktion, der minimerer bakterie- og algevækst i slangerne. Ligeledes skal mundstykkerne kunne tages af for rengøring. Specielt for boble- og massagebadekar er det nødvendigt at kunne komme ind til pumper og slanger, og det sker lettest gennem en aftagelig front.

Udskiftning af et defekt blandingsbatteri i køkkenet

Blandingsbatteriets venstre rør skal altid kobles til installationens varmtvandsrør, der også er placeret til venstre, forudsat at blikkenslageren i sin tid udførte sit arbejde ordentligt. Indled monteringen af det nye blandingsbatteri med at fastgøre det midlertidigt i håndvasken eller bordet.
Buk derefter dets bløde kobberrør, så de sidder ud for vandtilslutningerne ved stophanerne. Afmærk nu med en pen på rørene, hvor de skal kortes af til. Kobberrørene bøjes forsigtigt med håndkraft i bløde krumninger, da de ellers risikerer at blive flade eller danne et knæk.
Det er ikke er til at rette ud igen. Gør atter blandingsbatteriet fri, skær kobberrørenes længde til med en nedstryger eller rørskærer, rens enderne for grater med en spids kniv. Kan kobberrørene ikke nå ned til stophanerne, må de forsynes med overgangsnipler og forlænges med trykslanger.

Udfyld vores onlineskema på få minutter

De bedste VVS firmaer i Kerteminde kører gerne i hele kommunen:
  • Nonnebo
  • Nordskov
  • Marslev
  • Martofte
  • Dræby

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 5300 Kerteminde

Hindsholm VVS
Møllevangen 2
5300 Kerteminde
CVR: 11010997
Hjemmeside
VVS-Installatør Jørgen Mohr Ernst
Longsvej 1
5300 Kerteminde
CVR: 79512214
Hjemmeside
Danvan A/S
Lille Vibyvej 21
5300 Kerteminde
CVR: 10697433
Hjemmeside