VVS i Karlslunde

  • Få 3 gratis eftertragtede tilbud på vvs hjælp i Karlslunde
  • Spar op til 20% på pålidelig vvs fagmand i Karlslunde
  • Billig VVS mand - Find erfarne firmaer i dag

Få 3 VVS tilbud

VVS mand Karlslunde. VVS-arbejde - få 3 gratis tilbud

14. januar 2018. Vores netværk af certificerede VVS specialister i Karlslunde udfører alle typer VVS-arbejde. Her kan du få 3 attraktive gratis tilbud fra VVS Karlslunde fagmænd, som effektivt og billigt kan levere dig en godt tilbud på løsningen af dine VVS problemer.
Sikring mod unødvendigt forbrug: Ved unødvendigt vandforbrug forstås i denne forbindelse brug af mere vand end nødvendigt til at opnå det ønskede resultat eller mere brug af drikkevand til formål, hvor der kan anvendes vand af ringere kvalitet, f.eks. regnvand, søvand eller havvand.
Unødvendigt vandforbrug kan f.eks. undgås ved: lokale forbud mod brug af drikkevand til industriformål, lokale forbud mod brug af drikkevand til vanding og begrænsning af vandforbrug i sanitære installationer. Til de vandbesparende foranstaltninger hører i denne forbindelse også afregning af vandforbrug efter måler.

Pungvandlåsen fylder mindre og ser pænere ud

En ny type vandlås er pungvandlåsen, der fylder mindre og ser pænere ud. Til gengæld stopper den lettere til og må adskilles og renses med jævne mellemrum. Vandlåse er stort set uforgængelige. Når vi alligevel udskifter dem, er det som regel i forbindelse med installation af en vaske- eller opvaskemaskine, der også skal kobles til afløbet.
Til det formål kan man få S-vandlåse med en eller to ekstra tilslutninger. De fleste moderne vandlåse og tilsluttede afløbsrør er af pvc. Det er således nemt at tilskære rørene til den ønskede længde med fx en nedstryger.
Ved forskellige vinkelstykker kan man endvidere ændre rørets forløb, hvis den gamle vask udskiftes med en ny, hvor bundventilen (udløbet) har en anden placering. Afløbsdelene samles med gevind, omløbere og tilhørende pakringe.

Den hurtige vej til det bedste VVS firma i Karlslunde

Autoriserede VVS specialister beskæftiger sig med en lang række af forskellige udfordringer f.eks.
  • Afstand mellem rørbærere
  • Byggevaredirektiv
  • Colebrook-Whites formel
  • Ekspansionssløjfer
  • Hydroforanlæg

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2690 Karlslunde
ABC Kloak & Ejendomsservice ApS
Brændmosevej 26, Karlstrup
2690 Karlslunde
CVR: 26028663
Hjemmeside
Vaillant A/S
Drejergangen 3 A
2690 Karlslunde
CVR: 64132113
Hjemmeside
Jørgen Olsen VVS
Klintebakken 15
2690 Karlslunde
CVR: 33775636
Hjemmeside