VVS i Kalundborg

  • Få 3 gratis konkurrencedygtige tilbud på vvs hjælp i Kalundborg
  • Spar op til 20% på potentiel vvs mand i Kalundborg
  • Billig VVS mand - Sammenlign tilbud og priser

Få 3 VVS tilbud

VVS specialist i Kalundborg - VVS-arbejde tilbud

14. januar 2018. Få et godt beslutningsgrundlag med 3 gratis VVS tilbud fra seriøse og billige VVS installatører i Kalundborg. Opret din opgave online, så matcher vi opgaven med vores net af godkendte VVS Kalundborg firmaer. Modtag herefter 3 knaldgode tilbud fra erfarne installatører på få dage.
Når vi kommer op i årene kan der være behov for at kunne sidde ned f.eks. ved håndvasken. Der kan også være brug for håndtag eller lignende at støtte sig til. Man bør måske også tænke på, at der kan være brugere der er funktionshæmmede på den ene eller anden måde.
Selvom behovet ikke er der her og nu, kan vi alle komme i en situation, hvor vi selv stiller særlige krav til indretningen eller vi kan få mennesker i vores omgangskreds, der ikke synes det er særligt praktisk, at husets eneste toilet ligger på første sal. Hvis det er muligt kan man jo lige så godt tage hensyn til dette, når rummet planlægges og indrettes.

Luk for vandet til hanen

Før en vandhane adskilles eller afmonteres, er det vigtigt, at man lukker for vandtilførslen. Ellers vil vandet fosse ud. Er det et blandingsbatteri, skal der lukkes for tilledningen af både koldt og varmt vand.
Det gør man på stopventilen, som i princippet er en lille ekstra hane, der sidder på vandrørene under selve vandhanen. Ventilen kan enten have et fingergreb, hvor man lukker for vandet ved at dreje det helt venstre om (mod uret).
Den kan også være forsynet med en skrue, der betjenes med en skruetrækker eller unbrakonøgle (sekskantnøgle). Når skruen drejes 90 grader til en at siderne, er vandtilførslen afbrudt. Men slut altid at med at åbne begge blandingsbatteriets haner for at se, om der et helt lukket for vandet.

Få 3 tilbud uanset hvor du bor i kommunen

Vores netværk af VVS folk i Kalundborg kommune dækker hele kommunen:
  • Brejninge
  • Svebølle
  • Jerslev
  • Kaldred
  • Drøsselbjerg

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4400 Kalundborg
GT-VVS service
Stationsvej 1
4400 Kalundborg
CVR: 11907881
Hjemmeside
Tommy Henningsen's VVS
Lerchenborgvej 97
4400 Kalundborg
CVR: 20934670
Hjemmeside
KN Teknik
Ugerløsevej 9
4400 Kalundborg
CVR: 32104339
Hjemmeside