VVS i Køge

  • Få 3 gratis skarpe tilbud på vvs hjælp i Køge
  • Spar op til 45% på seriøs vvs mand i Køge
  • Billig VVS mand - Du får tilbud fra erfarne firmaer

Få 3 VVS tilbud

VVS Køge? Modtag 3 tilbud på billig VVS-arbejde

14. januar 2018. Bor du i Køge, kan en lokal VVS installatør hurtigt assistere dig med din VVS opgave. Her på siden kan du gratis og nemt få seriøse tilbud fra 3 forskellige erfarne VVS fagfolk i Køge. En autoriseret VVS Køge installatør udfører dagligt en lang række forskellige VVS opgaver.
Hvidt har altid været den mest anvendte farve i baderum og næsten alt findes i hvidt. Det hvide udstyr er almindeligvis billigst og hvidt er også meget praktisk i badeværelser. Håndvaske, toiletter og bideter fremstilles mest af porcelæn, idet dette materiale er utroligt slidstærkt.
Sanitetsporcelænen har en tæt glasur, som kan tåle kemikalier og hårdhændet rengøring. Porcelæn går nemt i stykker, hvis man taber noget hårdt og tungt på det. Badekar fremstilles mest af emaljeret stålplade, som også tåler kemikalier, men det tåler ikke så hårdhændet rengøring som porcelæn.

Når den klassiske vandhane drypper

De almindeligste størrelser er ½ tomme, hvortil der bruges 16 mm ventilpakninger og ⅜ tomme svarende til pakninger på 13 mm i diameter. Efter udskiftning af vandhanens pakning og O-ringe bør man smøre dem med lidt hanefedt (silikonefedt) for at forlænge deres levetid.
Føl også efter med en finger, om vandhanens ventilsæde er helt glat. Ellers renses det for kalk og snavs med en ventilfræser, hvis fræseskive skal have samme diameter som hanens pakning. Slut af med at samle vandhanen i den modsatte rækkefølge og kontroller, at den slutter tæt.
Stopper drypperiet, er det batteriets kolde hane, der er utæt. Gentag prøven med det varme vand for også at tjekke den anden hane.

Håndværksarbejde - spar op til 24%

Uanset hvor i Køge kommune du er bosat, kan du indhente gratis tilbud fra godkendte vvs firmaer:
  • Kimmerslev
  • Ølby
  • Lille Skensved
  • Ølsemagle
  • Herfølge

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4600 Køge
Henning Carlsen VVS A/S
Tømrervej 1
4600 Køge
CVR: 25993837
Hjemmeside
KS1 Entreprise ApS
Samsøvej 1E
4600 Køge
CVR: 33383037
Hjemmeside
Dirk´s VVS
Tigervej 11
4600 Køge
CVR: 30665880
Hjemmeside