VVS Køge

  • Få gratis 3 friske tilbud på vvs i Køge
  • Spar 33% på effektiv vvs mand i Køge
  • VVS - Opret din opgave i skemaet

Få 3 VVS tilbud

VVS Køge? Modtag 3 tilbud på godt VVS-arbejde

20. juli 2018. Bor du i Køge, kan en lokal VVS installatør hurtigt og billigt løse din VVS opgave. Her på webportalen 3vvstilbud.dk kan du hurtigt bestille attraktive vvs tilbud fra 3 forskellige autoriserede VVS fagfolk i Køge. En autoriseret VVS Køge installatør udfører hver dag en lang række meget forskellige VVS opgaver.
Hvidt har altid været den mest anvendte farve i baderum og næsten alt findes i hvidt. Det hvide udstyr er almindeligvis billigst og hvidt er også meget praktisk i badeværelser. Håndvaske, toiletter og bideter fremstilles mest af porcelæn, idet dette materiale er utroligt slidstærkt.
Sanitetsporcelænen har en tæt glasur, som kan tåle kemikalier og hårdhændet rengøring. Porcelæn går nemt i stykker, hvis man taber noget hårdt og tungt på det. Badekar fremstilles mest af emaljeret stålplade, som også tåler kemikalier, men det tåler ikke så hårdhændet rengøring som porcelæn.

Når den klassiske vandhane drypper

De almindeligste størrelser er ½ tomme, hvortil der bruges 16 mm ventilpakninger og ⅜ tomme svarende til pakninger på 13 mm i diameter. Efter udskiftning af vandhanens pakning og O-ringe bør man smøre dem med lidt hanefedt (silikonefedt) for at forlænge deres levetid.
Føl også efter med en finger, om vandhanens ventilsæde er helt glat. Ellers renses det for kalk og snavs med en ventilfræser, hvis fræseskive skal have samme diameter som hanens pakning. Slut af med at samle vandhanen i den modsatte rækkefølge og kontroller, at den slutter tæt.
Stopper drypperiet, er det batteriets kolde hane, der er utæt. Gentag prøven med det varme vand for også at tjekke den anden hane.

Håndværksarbejde - spar 24-28%

Du kan få 3 gratis tilbud fra godkendte vvs firmaer uanset hvor i Køge, du er bosat f.eks.:
  • Kimmerslev
  • Ølby
  • Lille Skensved
  • Ølsemagle
  • Herfølge

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4600 Køge

FN Service Teknik
Grønnevej 23
4600 Køge
CVR: 33800940
Hjemmeside
John Lund Larsen VVS ApS
Værkstedsvej 12
4600 Køge
CVR: 21159409
Hjemmeside
KS1 Entreprise ApS
Samsøvej 1E
4600 Køge
CVR: 33383037
Hjemmeside