VVS i Jammerbugt

  • Få gratis 3 godkendte tilbud på vvs arbejde i Jammerbugt
  • Spar op til 30% på effektiv vvs fagmand i Jammerbugt
  • Billig VVS mand - Få gratis 3 tilbud på din opgave

Få 3 VVS tilbud

Få tilbud på alle type af VVS service og reparationer

23. november 2017. Få udført et professionelt stykke VVS-arbejde - bestil 3 gratis tilbud fra kompetente og billige VVS mænd i Jammerbugt. Vores tilknyttede partnere har mange års erfaring i VVS faget. De er stolte af deres håndværk og går derfor ikke fra et stykke arbejde, før de selv er helt tilfredse.
Vandbesparelser kan ske ved installation af forskellige nye dele på armaturer og ved installation af nye armaturer og toiletter med mindre vandforbrug. l denne forbindelse skal man, specielt ved ældre huse, være opmærksom på, at mindre vandforbrug fra især toiletter kan betyde, at der i perioder kommer for lidt vand til at transportere affaldsstofferne væk fra huset i en gammel afløbsledning. Med andre ord kan der komme forstoppelser på grund af vandbesparelser.

Utætheder i ledningsnettet

Utætheder i ledningsnettet i jord (forsyningsnet samt stikledninger) kan - i områder hvor der installeres målere - konstateres gennem forskellen mellem den vandmængde, som værket har leveret, og den vandmængde, som måles hos forbrugerne.
Et symptom på utætheder er et stort forbrug i nattetimerne. Tabet kan i forsyningsnet med gamle ledningssystemer beløbe sig til 30-40 pct., men er oftest omkring 5-10 pct. For at komme dette tab til livs gennemfører mange vandforsyninger en systematisk lækagesøgning.
Lækagesøgningen udføres ofte med elektro-akustisk materiel (ventillytning eller terrænlytning) eller ved hjælp af isotopundersøgelser. Systematiske lækagesøgninger ved hjælp af særligt måleudstyr kan udføres af de teknologiske institutter og en række private firmaer. I forhold til omfanget af forsyningsledninger er omfanget af installationer i jord på privat grund ret beskedent.

Faglærde VVS folk byder på din opgave

Her er nogle eksempler på, hvor du kan få tilbud fra professionelle VVS folk i Jammerbugt kommune:
  • Birkelse
  • Vester Torup
  • Arentsminde
  • Klim
  • Hjortdal

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 9690 Jammerbugt
Laustsen VVS ApS
Sigurdsholmsvej 155
9690 Fjerritslev
CVR: 35230580
Hjemmeside
Muus Rørteknik ApS
Lørstedvej 86, Tanderup
9690 Fjerritslev
CVR: 36687185
Hjemmeside
Agesen VVS
Industrivej 39
9690 Fjerritslev
CVR: 26412714
Hjemmeside