VVS Hvidovre

  • Få gratis 3 seriøse tilbud på vvs i Hvidovre
  • Spar 25% på dygtig vvs mand i Hvidovre
  • VVS - Opret din opgave i formularen

Få 3 VVS tilbud

VVS Hvidovre. Få gratis 3 favorable tilbud på VVS

19. juli 2018. Uanset hvilken VVS opgave du skal have assistance til, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at få kontakt til den rigtige erfarne aut. VVS installatør i Hvidovre. Udfyld skemaet online på mindre end 5 minutter og send den ind til os. Det er vigtigt, at du har beskrevet opgaven så præcist som muligt, så får du de skarpeste tilbud.
Når vi har modtaget din VVS opgave og den er gennemlæst, bliver den udsendt til de VVS virksomheder i Hvidovre, som er bedst egnede til netop din type vvs opgave. De får herefter udleveret dit telefonnummer og mailadresse så de kan kontakte dig hurtigst muligt.
Når opgaven er udsendt til de tre bedst matchende fagfolk, bliver der taget kontakt med dig med et 100 pct gratis og uforpligtende VVS tilbud. Såfremt din opgave også er interessant for flere VVS Hvidovre fagmænd, kan du få op til tre konkurrencedygtige tilbud.

Et toilet, der løber konstant, koster dig penge

Det sker på et eller andet tidspunkt. Vandet begynder at risle ned af wc-skålens indvendige side. Først som en næsten usynlig udsivning fra cisternen, der inden længe kan udvikle sig til en konstant vandstrøm, hvis man ikke griber ind med det samme og får stoppet lækagen.
Resultatet af et løbende wc er grimme kalkrande i wc-skålen, en irriterende rislen i cisternen og sidst, men ikke mindst et vandspild, der kan koste dyrt. Et toilet der løber, så det kan ses som uro på kummens vandspejl, vil på årsbasis medføre en ekstra vandregning på omkring 4-6.000 kroner.
Så en hurtig arbejdsindsats på en time eller to må siges at være godt betalt. Tilmed kan du i de fleste tilfælde udføre reparationen selv. Er toilettet af et anerkendt fabrikat, for eksempel Ifö eller Gustavsberg, vil producenten normalt være leveringsdygtig i reservedele.

Effektive fagfolk står klar til din VVS opgave

Modtag 3 attraktive VVS tilbud uanset, hvor henne i Hvidovre kommune, du bor:
  • Avedøre Holme
  • Brostykke
  • Friheden
  • Avedøre
  • Præstemosen

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2650 Hvidovre

E.C. VVS & EL A/S
Planteheldvej 23
2650 Hvidovre
CVR: 73638216
Hjemmeside
B.S. Maj VVS ApS
Gungevej 2
2650 Hvidovre
CVR: 31473160
Hjemmeside
CG Entreprise A/S
Hjørnagervej 6
2650 Hvidovre
CVR: 73251419
Hjemmeside