VVS i Horsens

  • Få gratis 3 konkrete tilbud på vvs hjælp i Horsens
  • Spar op til 30% på professionel vvs fagmand i Horsens
  • Billig VVS mand - Nye muligheder med 3 tilbud

Få 3 VVS tilbud

Modtag 3 gratis tilbud fra VVS fagmænd i Horsens

14. januar 2018. Uanset om der er tale om en mindre VVS opgave eller det drejer sig om en totalrenovering af en villa i Horsens, så har vi en VVS fagmand, der kan klare opgaven. Vores tilknyttede VVS Horsens fagfolk værdsætter en god dialog med kunden for at sikre det bedste resultat og en tilfreds kunde.
Rørsamlinger og samlinger mellem rør og armaturer må ifølge DS 439, Norm for vandinstallationer (Dansk Standard, 2000b), ikke udføres utilgængeligt i vægge og gulve, men skal kunne efterses, repareres og udskiftes. Varmtvandsinstallationer må kun udføres med rørføring i tomrør.
Vand fra utætheder i rør skal så vidt muligt hindres i at trænge ud i bygningskonstruktionen. Tomrørskonstruktioner skal udføres, så vand fra utætheder føres ud, hvor det umiddelbart kan konstateres. Tilsvarende bør installationsskakte udføres, så vand i skakten føres ud, fx via melderør, som slutter hvor det umiddelbart kan konstateres.

Vandledningssystemer af rustfrit stål

Rustfrit stål er modstandsdygtigt over for alle normalt forekommende vandtyper. Der kan forekomme spændingskorrosion, hvor der optræder meget høje chloridkoncentrationer, f.eks. ved inddampning ved utætte samlinger.
Rør af rustfrit stål og af varmforzinket stål kan uden problemer kombineres i en brugsvandsinstallation. Samlinger udføres med formstykker, der er VA-godkendt sammen med rørene. Varmeflader med tætsiddende rør er meget vanskelige at beskytte effektivt, og den efterfølgende rørinstallation må ikke udføres af varmforzinket stål.
Hvis der udføres katodisk beskyttelse med et elektrolyseanlæg, opnås normalt en beskyttelse af det efterfølgende rørsystem af varmforzinket stål. Koldtvandsystemer kan også benyttes med elektrolyseanlæg.

Tilbud gives til såvel den private som til erhverv

VVS firmaer i Horsens kommune opererer i hele kommunen:
  • Tvingstrup
  • Addit
  • Hatting
  • Sønder Vissing
  • Davding

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 8700 Horsens
Chr. Beck & Søn A/S
​Allegade 48
8700 Horsens
CVR: 20487100
Hjemmeside
Hymøller VVS ApS
Møllebæk 33 , Haldrup
8700 Horsens
CVR: 32307221
Hjemmeside
John Jensen VVS & Blik ApS
Vestergade 42
8700 Horsens
CVR: 32330983
Hjemmeside