VVS Holte

  • Få 3 gratis stærke tilbud på vvs i Holte
  • Spar 22% på potentiel vvs mand i Holte
  • VVS - Betal ikke for meget

Få 3 VVS tilbud

VVS installatør i Holte til VVS-arbejde - Få 3 tilbud

20. juli 2018. Er du på jagt efter en kompetent og billig VVS specialist i Holte? Så kan du frit og kvit bruge vores gratis online portal til at indhente 3 gratis VVS tilbud på. Ved at indtaste din VVS opgave her, modtager du pristilbud online, som du kan sammenligne. 3vvstilbud.dk er kun formidler af opgaven. Prisen på arbejdet aftales direkte mellem dig og den valgte VVS Holte fagmand.
Vandinstallationer skal udføres således, at vandspild ved utætheder kan konstateres. Kravet indebærer f.eks., at ikke-synlige installationer, hvor utætheder ikke umiddelbart kan konstateres, skal udføres således, at de kan tæthedsprøves.
Vandinstallationer skal udføres således, at vandspild ved reparations- og vedligeholdelsesarbejder begrænses i rimeligt omfang. Vandforbrug til skylning af produktionsemner i industrien kan ofte nedbringes betydeligt ved brug af egnede slangemundstykker eller tilførsel af trykluft til skyllevandet.

Montering af bøsninger på kobberrør

Rørskæreren har et sammenklappeligt knivblad, som man kan bruge til at fjerne grater langs skærekanten med. Alternativet til rørskæreren er en nedstryger, men den giver en mere uregelmæssig snitflade, som bagefter må afgrates med et knivblad.
Herefter påsættes røret en omløber (møtrik med indvendigt gevind), en skærering og en støttebøsning. Skæreringens funktion er at skære sig ind i kobberrørets overflade, når fittingen spændes på plads og dermed gøre samlingen tæt.
Støttebøsningen, som presses eller forsigtigt bankes ind i enden af røret, når du anvender bløde kobberrør, tjener til indvendig afstivning af røret under sammenspænding. Vær opmærksom på, at kompressionsfittings aldrig må benyttes til rørsamlinger skjult i vægge og gulve.

Undgå at spilde en masse tid

VVS firmaer i Holte kan assistere i en lang række af forskellige opgaver f.eks.
  • Osmoseanlæg
  • Præisolerede rør
  • Samlingsmetoder
  • Støjgrupper
  • Tappeprogrammer

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2840 Holte

Intern A/S
Skovlytoften 2
2840 Holte
CVR: 20284072
Hjemmeside
A/S Hestetangens VVS
​Kongevejen 401
2840 Holte
CVR: 25485068
Hjemmeside
Cand-vand
Vestre Paradisvej 11
2840 Holte
CVR: 25677714
Hjemmeside