VVS Holstebro

  • VVS Holstebro - Få gratis 2-3 udmærkede tilbud
  • Få let 14 pct rabat på solid vvs mand
  • Billig vvs - Der er gode tilbud at få

Få 3 VVS Holstebro tilbud

Eksempler på
vejnavne Holstebro

Lyngbakken
Borbjerg Møllevej
Meltoften
Mølleparken
Mads Clausens Vej
Hedeagervej
Kragbækvej
Lille Struervej
Godthåbsvej
Egelund
Læssøevej
Nørre Hvamvej
Hasselurten
Morrevej
Kobberupvej
Krunderupparken
Mejdal Søvej
Bisgårdtoft
Istedgade
Munkbrovej

VVS mand til VVS-arbejde i Holstebro. Få 3 tilbud

Udfyld onlineformularen på mindre end 8 minutter og oplys, hvad det er du ønsker ordnet. Så skaffer vi dig 3 gode VVS-tibud. Vi er nemlig mestre i at distribuere VVS opgaver mellem private og VVS firmaer i Holstebro. Du kan spare op til 23 pct, hvis du får 3 VVS tilbud via os.
Det er ikke helt nemt at udskifte et gammelt toilet selv. Det kan blive nødvendigt, at knuse toilettets afløb med en hammer. Nu kan toilettet fjernes. Straks efter, at toilettet er fjernet, skal afløbet stoppes til med klude i en plastpose for at forhindre, at der tabes noget ned i røret og lugten fra kloaksystemet ikke breder sig til rummet.
Passer udløbet på det nye toilet ikke ned i afløbet, skal den del af afløbet der rager op over gulvet saves af og erstattes af en ny tilslutning. Placeringen af det nye toilet kan forskydes lidt i forhold til det gamle toilets placering ved at købe en excentrisk tilslutning. Få 3 tilbud fra seriøse VVS Holstebro firmaer.

Krav til materialer i en vandinstallation

Vandnormen stiller som et krav, at vandinstallationer skal udføres af materialer, der ikke afgiver sundhedsfarlige stoffer til vandet eller omgivelserne i sådanne mængder, at der opstår forureningsrisiko.
Kravet vedrører alle materialer, der indgår i installationen, f.eks. i rør, armaturer og pakninger. Opfyldelsen af kravet sikres gennem anvendelse af VA-godkendte materialer og komponenter.
Et stykke tid efter ibrugtagningen af kobberinstallationer kan man komme ud for en misfarvning af vandet. Denne vil ofte forsvinde efter et par måneders drift, når der er dannet et beskyttelseslag på rørvæggene. l sjældnere tilfælde kan kobberafgivelse dog fortsætte i flere år.

Vi finder altid finder den optimale løsning til dit behov

Vi indhenter gerne 3 gratis tilbud på vvs-arbejde i hele Holstebro kommune:
  • Hvarm Mejeriby
  • Thorsminde
  • Skave
  • Sønder Nissum
  • Måbjerg

Få 3 VVS Holstebro tilbud


Eksempler på lokal Holstebro vvs

H. Friis & Søn
Måbjerg Skolevej 20
7500 Holstebro
CVR: 34100004
Hjemmeside
Agerfeld VVS
Skjernvej 236
7500 Holstebro
CVR: 30509641
Hjemmeside
Ole Kjeldsen VVS A/S
Banetoften 68
7500 Holstebro
CVR: 27301509
Hjemmeside