VVS i Holbæk

  • Få 3 gratis gode tilbud på vvs service i Holbæk
  • Spar op til 45% på godkendt vvs mand i Holbæk
  • Billig VVS mand - Håndværksarbejde tilbydes i netop din by

Få 3 VVS tilbud

Vi finder 3 aut. VVS mænd, der gerne vil løse dit VVS problem

23. november 2017. Vi har hjulpet rigtig mange familier i Holbæk med deres VVS-problemer. Vores tilknyttede partnere har mange års erfaring med VVS-arbejder. Du får et overblik over dine muligheder, når VVS firmaerne kommer med deres tilbud på den bedste og mest effektive VVS løsning.
Når badeværelset skal bygges om, er der mange praktiske forudsætninger at tage hensyn til. Ombygning er ofte det muliges kunst. Det er for det meste ikke muligt med utraditionelle og fantasifulde løsninger, der kræver store ombygninger eller tilbygninger.
I nogle tilfælde ligger mulighederne kun inden for det gamle baderums vægge. I andre tilfælde vil man kunne udnytte et andet og større rum i bygningen, eller to rum kan måske lægges sammen. Eller der findes måske uudnyttede rum i kælder eller udhus, som kan anvendes.

Tilbagestrømningssikringer

I de mindre dimensioner anvendes klapkontraventiler ofte i cirkulationssystemer. I de større dimensioner anvendes ventilerne i forbindelse med trykforøgeranlæg. I det sidstnævnte tilfælde bør man være opmærksom på risikoen for trykstød.
Sædekontraventiler er nok de oftest anvendte kontraventiler. Ventilerne kan eventuelt være f jederbelastede. Sædekontraventilen kan være forsynet med en tvangslukning, sâledes at ventilen også kan fungere som afspærringsventil. Den kaldes så en stilbar kontraventil.
Sædekontraventiler findes både som vægtbelastede og som fjederbelastede. De vægtbelastede er kun beregnet for vandret montage, mens de fjederbelastede kan monteres i en vilkårlig stilling. Krav til montage (vandret/ lodret) fremgår af VA-godkendelsesbladet og kan også være påstemplet ventilen.

Spar penge på din VVS opgave i Holbæk

Vi skaffer dig 3 gratis VVS tilbud overalt i Holbæk kommune:
  • Soderup
  • Kisserup
  • Store Merløse
  • Svinninge
  • Ugerløse

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4300 Holbæk
Mortensens VVS ApS
Lærkevej 28
4300 Holbæk
CVR: 12789777
Hjemmeside
Blinkilde VVS
Kalundborgvej 102
4300 Holbæk
CVR: 33493649
Hjemmeside
Alex Hansen VVS & Energi ApS
Østerled 28 B
4300 Holbæk
CVR: 30359844
Hjemmeside