VVS Hobro

  • Få gratis 3 skarpe tilbud på vvs i Hobro
  • Spar 25% på professionel vvs mand i Hobro
  • VVS - Håndværkertilbud - gratis og uforpligtende

Få 3 VVS tilbud

VVS Hobro. Få 3 tilbud på professionelt VVS-arbejde

20. juli 2018. Vi tilbyder at indhente tre attraktive tilbud på VVS service i Hobro - helt gratis. Udfyld skemaet med din VVS opgave og send den ind til os. Så udvælger vi de tre mest kvalificerede VVS Hobro fagmænd. VVS håndværkerne lægger stor vægt på en kvalitet i alt VVS installatør arbejde de udfører.
Tomrør er rør, som de vandbærende rør føres igennem for at opnå ekstra sikkerhed mod vandskader. Tomrør er oftest korrugerede plastrør, og de anvendes sammen med PEX-rør. En tætningsmanchet er et stykke væv, eventuelt gummibelagt, med hul i midten, der passer stramt omkring rør eller til gulvafløb.
Z-værdi er en talværdi for et materiales eller en konstruktions modstandsevne mod gennemgang af vanddamp ved diffusion (vanddampdiffusionsmodstand). Enheden er Gpa m2 s/kg. Tidligere blev diffusionsmodstandes størrelse angivet i pam, hvor 1 Z = 2 pam, dvs. pam-værdier kan omregnes til Z-værdier ved at dividere med 2.

Korrosionsrisiko på varmtvandsbeholdere

Der er særlig stor korrosionsrisiko ved påsvejste stutse. Beholdere kan beskyttes med en indvendig overfladebehandling med kunststof, der skal være VA-godkendt. Man har tidligere forsøgt at udføre en varmforzinkning af beholdere.
Erfaringerne har dog været dårlige, idet der ofte forekom grubetæringer. En særlig type overfladebeskyttelse er kobberforing, der giver en god beskyttelse. De fleste kobberbeholdere på det danske marked er udført af stålplade med kobberforing.
Kobberforede beholdere bør ikke anvendes, når vandets pH-værdi er mindre end 7, dvs. surt vand. Den efterfølgende rørinstallation må ikke udføres af varmforzinkede stålrør.

Spar tid og penge på vores gratis VVS tjeneste

Godkendte VVS firmaer i Hobro og omegn dækker normalt et stort antal forskellige områder.
  • Automatisk regulering
  • Cirkulationspumper
  • Hydroforanlæg
  • Påfyldningshaner
  • Trykzoner

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 9500 Hobro

Klejtrup VVS
Præstevej 9
9500 Hobro
CVR: 34414904
Hjemmeside
Brøner VVS
Kløvermarksvej 2
9500 Hobro
CVR: 24975584
Hjemmeside
Betzer & Søn ApS
Thurøvej 1
9500 Hobro
CVR: 28309864
Hjemmeside