VVS i Hillerød

  • Få 3 gratis friske tilbud på vvs service i Hillerød
  • Spar op til 30% på effektiv vvs fagmand i Hillerød
  • Billig VVS mand - Indtast din opgave i skemaet

Få 3 VVS tilbud

VVS reparation i Hillerød - Få 3 gratis tilbud

14. januar 2018. På denne side tilbyder vi private at komme i forbindelse med dygtige VVS mænd i Hillerød. Det foregår således, at du udfylder formularen online med, hvad du har behov for assistance med. Herefter afgiver 3 lokale VVS mænd tilbud på den opgave, der skal løses.
3vvstilbud.dk har samlet en hel række VVS installatører i Hillerød inden for alle de områder som vvs-håndværket omfatter og du vil derfor kun blive kontaktet af vvs-installatører med bred kompetence på præcis det felt, som din vvs-sag hører ind under.
Når vi har verificeret din opgave, udpeger vi 3 vvs-installatører i Hillerød. Inden for 48 timer bliver du kontaktet for en uforpligtende dialog og eventuel afgivelse af et seriøst tilbud. Med vores unikke onlinesystem, finder du nemmere den helt rigtige vvs Hillerød installatør til opgaven. Du slipper på denne måde selv for at skulle anvende din sparsomme tid på at søge efter kvalificeret vvs-assistance.

Ny køkkenvask - Er der plads i skabet?

Det er ikke nok, at der er plads til den nye vask i bordpladen. Der skal også være det i underskabet. De fleste køkkenskabe har en standardbredde på 60 cm, og her er plads til de mindste typer dobbeltvaske.
De større modeller kræver derimod et underskab på 80 cm bredde, eller at der foretages en mindre udskæring i siden til et naboskab. Under alle omstændigheder, skal en ny vask være lige så stor eller større end den gamle af hensyn til den eksisterende udskæring i bordpladen.
Og skal et blandingsbatteri, der tidligere har siddet i bordpladen, flyttes ind på den nye vasks stålplade, må vasken have så stort omfang, at den også kan dække armaturets hul i bordet. Ofte har vandspild omkring den gamle vask og armaturet medført skader på bordpladen.

VVS assistance i Hillerød tilbydes

Overalt i Hillerød kommune kan vi tilbyde 3 tilbud på VVS service og reparation f.eks.:
  • Sigerslevøster
  • Meløse
  • Nødebo
  • Harløse
  • Gadevang

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 3400 Hillerød
Dansk Varme Service A/S
Gefionsvej 7
3400 Hillerød
CVR: 29849994
Hjemmeside
Schønes Vvs & Ventilation
Tamsborgvej 15, 1. tv.
3400 Hillerød
CVR: 36238240
Hjemmeside
Aut. VVS-installatør Anders Hansen
Gadevangsvej 48
3400 Hillerød
CVR: 32693121
Hjemmeside