VVS i Herning

  • Få 3 gratis seriøse tilbud på vvs hjælp i Herning
  • Spar op til 40% på professionel vvs fagmand i Herning
  • Billig VVS mand - Udfyld formularen online nu

Få 3 VVS tilbud

VVS mand Herning - Få 3 seriøse tilbud på VVS-service

14. januar 2018. Har du brug for tilbud på et VVS eftersyn i Herning? Så er du landet det helt rette sted! Her på websitet skaffer vi dig nemlig 3 gratis tilbud fra erfarne VVS mænd i Herning. Du slipper for at skulle anvende din kostbare tid på at søge efter en VVS Herning fagmand ved at overlade arbejdet til os.
Det kan være nødvendigt at købe en fleksslange med omløbere for vandtilslutning, hvis der hidtil har været anvendt et metalrør eller den eksisterende fleksslange er for kort. Kontrollér om gulvet, hvor toilettet skal stå, er vandret og plant. Er det vandret, kan tætningen mellem toilettets nederste kant og gulvet udføres med en dækliste af silikone, der kan købes som tilbehør.
Har gulvet fald, skal toilettet klodses op, så det står vandret, og tætning skal udføres med fugebånd og en elastisk fugemasse, der er beregnet til formålet. Når der fuges med elastisk fugemasse, skal der afdækkes med afdækningstape.

Rensning af vandinstallation efter forurening

Hvis installationen kan have været udsat for inficerende/sundhedsfarlige stoffer, skal der foretages sådanne foranstaltninger, at der skabes sikkerhed for, at installationen atter bliver sundhedsmæssigt forsvarlig. Disse foranstaltninger skal foretages efter aftale med myndighederne.
Forureningen kan f.eks. være køle-/smøremidler (anvendt ved gevindskæring mv.) og bakterier, men også en forurening efter tilbagestrømning af tappet eller behandlet vand. Er der risiko for, at der sker forurening, kan det være nødvendigt at foretage en desinficering af ledningsnettet.
Den må kun foretages efter samråd med myndigheden. Der skal derefter foretages en grundig gennemskylning af installationen, og det skal fastslås - eventuelt ved laboratorieundersøgelse - at forholdene er i orden, før installationen tages i brug igen.

VVS arbejde i Herning udføres - Fra varmeanlæg til badeværelser

Modtag tre gratis tilbud på vvs arbejde i Herning kommune - uanset hvor du bor:
  • Gjellerup
  • Ørre
  • Hammerum
  • Sinding
  • Studsgård

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 7400 Herning
Herning Trapper & Kleinsmedie ApS
Kæret 11
7400 Herning
CVR: 32078257
Hjemmeside
Frank Mikkelsen VVS
Kiderisvej 18, Lind
7400 Herning
CVR: 19908089
Hjemmeside
John Enevoldsen A/S
Trafikskolevej 3, Hammerum
7400 Herning
CVR: 27225004
Hjemmeside