VVS i Hellerup

  • Få 3 gratis velegnede tilbud på vvs hjælp i Hellerup
  • Spar op til 45% på effektiv vvs mand i Hellerup
  • Billig VVS mand - Lad dygtige firmaer løse opgaven

Få 3 VVS tilbud

Erfarne VVS firmaer i Hellerup

23. november 2017. Har du brug for en effektiv, pålidelig og billig VVS installatør fra Hellerup? Få gratis 3 skarpe VVS tilbud her på siden. Tryk på den grønne knap og udfyld kontaktforkularen på 6 min. I løbet af 34 timer modtager du 3 gode tilbud på VVS service i Hellerup - 100 pct gratis og uforpligtende. Ved at modtage VVS tilbud fra flere firmaer i Hellerup, får du et godt overblik over prisniveauet. Dermed kan du have tillid til, at den pris I aftaler, er passende. Som bekendt gælder det normalt, at pris og kvalitet hænger sammen.
Såfremt der er sket en tilstopning af den si, der sidder i en vandmåler, skal rensning ske med vandværkets assistance. Filtre (mekaniske) kan give anledning til f.eks. bakterievækst og dermed til en forringelse af vandets kvalitet. De er derfor, bortset fra meget grovmaskede filtre, kun godkendt til vand til teknisk brug og kan ikke anvendes som snavssamlere i almindelige vandinstallationer.

Nyt blandingsbatteri på væggen

Blandingsbatterier til brusere og badekar er almindeligvis skruet direkte på det kolde og varme vandrør, der er ført ud gennem væggen eller kanten om badekarret. Her kommer man tit ud for, at der ikke er indskudt nogen stop- eller kuglehaner, så det i stedet er nødvendigt at lukke for vandet på husets hovedhane.
Herefter kan en udskiftning af armaturet finde sted. Begynd med at kontrollere, om centerafstanden mellem de to 1/2 tomme vandrør i væggen og 3/4 tomme omløberne på det nye blandingsbatteri er nøjagtig ens.
Er det tilfældet, skal du bruge et lige forskruningssæt med tilhørende rosetter til monteringen. Sidder rørene og omløberne ikke lige langt fra hinanden, anvendes i stedet excentrisk forskruningssæt, hvor afstanden mellem de to forskruninger kan reguleres med plus/minus 2,4 cm.

Undgå inkompetente VVS firmaer

En faguddannet VVS mand fra Hellerup hjælper med bl.a. disse opgaver:
  • Overløbsledning
  • Reguleringstee
  • Skylleventil
  • Støjkilder
  • Udskiftelig ledning

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2900 Hellerup
Peter Høst Ventilation & VVS
Gersonsvej 81
2900 Hellerup
CVR: 19114996
Hjemmeside
VVS manden
Hagens Alle 3
2900 Hellerup
CVR: 13583447
Hjemmeside
Tech-VVS
Henningsens Alle 20
2900 Hellerup
CVR: 27317391
Hjemmeside