VVS Hedensted

  • Få 3 gratis seriøse tilbud på vvs i Hedensted
  • Spar 27% på dygtig vvs mand i Hedensted
  • VVS - Du sparer både tid og penge

Få 3 VVS tilbud

VVS Hedensted - VVS arbejde - VVS service - Få 3 tilbud

10. juli 2018. Det behøver ikke at koste en formue at få en godkendt VVS installatør til at løse din VVS opgave - heller ikke i Hedensted :-) Vores gruppe af VVS Hedensted fagmænd kan klare alle VVS opgaver. De tilbyder den rigtige løsning hver gang. Indsend din opgave og få tre tilbud.
Antallet af gennemføringer skal generelt reduceres til det mindst mulige, og især bør rørgennemføringer i gulve kun udføres, hvor anden rørføring ikke er mulig. Rørgennemføringer i gulve må ikke udføres i brusenicher og indtil en afstand af 500 mm herfra, og de må ikke udføres indenfor en afstand af 500 mm fra gulvafløb.
For at undgå rørgennemføringer i gulve og de mest belastede dele af væggene, kan rørene trækkes under loftet, fx over nedhængt loft. Gennemføringer i gulve og vægge skal være vandtætte, hvilket bedst opnås ved at udføre dem med egnede bøsninger, koblingsdåser, montagekoblinger og afløbskoblinger.

Forebyggelse af korrosionsskader i varmtvandsanlæg

Langt de fleste anlæg for varmtvandsproduktion er udført med beholdere af stål, og der har i tidens løb været konstateret mange korrosionsskader både i beholdere og i tilsluttede varmtvandsinstallationer.
Skaderne har været så hyppige, at man i dag må konstatere, at stålbeholdere altid skal udføres med en korrosionsbeskyttelse. For beholdere af rustfrit stål og af kobber (kobberforede stålbeholdere), gælder følgende:
Såfremt der anvendes de rigtige legeringer, og såfremt samlinger (svejsninger) udføres korrekt, opnås en god korrosionsbestandighed. Plastrør er i det væsentlige modstandsdygtige over for alle normalt forekommende vandtyper.

Sanitet dækker mange funktioner i din dagligdag

Hele Hedensted kommune er omfattet af vores netværk af erfarne vvs håndværkere:
  • Juelsminde
  • Hjortsvang
  • Stauby
  • Tørring
  • Korning

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 8722 Hedensted

Flowidan Aps
Nederholmsvej 47
8722 Hedensted
CVR: 32061249
Hjemmeside
Sebberup VVS A/S
Mosegade 2 B
8722 Hedensted
CVR: 19945731
Hjemmeside
Hauges smedie
Troldhøjvej 21
8722 Hedensted
CVR: 19898830
Hjemmeside