VVS i Hedehusene

  • Få gratis 3 billige tilbud på vvs hjælp i Hedehusene
  • Spar op til 15% på autoriseret vvs fagmand i Hedehusene
  • Billig VVS mand - Sammenlign firmaer online


Få 3 tilbud

Du får tilbud fra aut. VVS installatører i Hedehusene

3. august 2017. Beskriv dit VVS problem i formularen på under 4 min. Når du har indsendt din VVS opgave, formidler vi opgaven videre i vores netværk. Vi garanterer, at du får kontakt med certificerede VVS mænd i Hedehusene, som kan hjælpe dig med dit specifikke VVS problem.
Såledesr slipper du for selv at skulle kontakte VVS mænd over det meste af Sjælland for at få en god pris. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt og forhåndsgodkendt ud fra krav om blandt andet erfaring. Derfor er der kun er tale om reelle tilbud, når VVS montørerne henvender sig.
Når du har modtaget tre tilbud fra kvalificerede VVS mænd i Hedehusene, bør I mødes, så I i fællesskab kan gennemgå VVS opgaven i detaljer og VVS montørerne kan få et samlet overblik over sagen. Herefter kan de afgive et tilbud, som for dig er 100 procent gratis og uforpligtende.

Gør-det-selv vvs

Gennem de senere år er reglerne for, hvad man selv må udføre af vvs-arbejde blevet lempet ganske betydeligt. Formentlig ud fra den betragtning, at forbud ikke hjælper ret meget, når boligerejere eller -lejere alligevel selv køber nyt sanitetsudstyr i byggemarkederne og installerer det.
I dag er det tilladt at udskifte det meste sanitetsudstyr i egen bolig, men reparationer og ændringer i selve husets rørsystem og tilhørende ventiler er stadig forbeholdt den autoriserede vvs-installatør.
Kun i de tilfælde, hvor boligen får tilført vand fra egen brønd eller privat vandværk, er det fuldt lovligt selv at udføre alle ændringer og reparationer i husets vandinstallationer. Men før man går i gang, vil det være en god ide først at undersøge, om husets forsikring i så fald dækker opståede vandskader.

Sammenlign hurtigt og gratis tilbud online

Eksempler på opgaver for autoriserede VVS mænd i Hedehusene:
  • Kuglekontraventil
  • Laminar strømning
  • lsoleringstykkelser
  • Målerplacering
  • Overfladebehandling

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 2640 Hedehusene
IM Service ApS
Baldersbuen 15 E
2640 Hedehusene
CVR: 27976220
Hjemmeside
VVS Solution ApS
Soderupvej 23
2640 Hedehusene
CVR: 31267145
Hjemmeside
John Jensen A/S
Rundageren 17
2640 Hedehusene
CVR: 40272712
Hjemmeside