VVS i Hørsholm

  • Få gratis 3 seriøse tilbud på vvs service i Hørsholm
  • Spar op til 35% på kvalitetssikret vvs fagmand i Hørsholm
  • Billig VVS mand - Håndværksarbejde - gratis og uforpligtende


Få 3 tilbud

Hvordan fungerer 3vvstilbud.dk?

3. august 2017. Få gratis 3 tilbud fra VVS fagfolk i Hørsholm. En faglærd og billig VVS installatør fra Hørsholm er kun få museklik væk. Ved at indhente 3 tilbud, kan du i ro og mag sammenligne priser på VVS assistance i Hørsholm. Det er tidskrævende at skulle finde en pålidelig VVS mand selv, så det tilbyder vi at gøre for dig - endda helt gratis.
Udsyring af varmtvandinstallationer må kun foretages efter tilladelse fra myndigheder, og installationen må først tages i brug igen efter en grundig gennemskylning. I de senere år har der været en del problemer med bakterievækst på varmeflader. Man bør derfor kontrollere, at afkølingen af varmemediet er korrekt.
En lille afkøling kan skyldes bakterievækst på varmefladen, og den skal i så fald renses omhyggeligt. En eventuel overfladebehandling af beholderens indre bør ligeledes jævnligt kontrolleres og eventuelt udbedres.

Vask og afløb i private boliger

Størsteparten af det vand, vi tapper fra hanerne, skal også ledes bort igen. Det sker gennem husets kloaksystem, der har sit udspring i vaskens og gulvets afløb, hvorfra det fører spildevandet gennem rør og en eller flere brønde til hovedkloakken.
For at hindre indtrængning af kloaklugt i huset skal alle afløb være forsynet med en vandlås. Den er konstrueret på en sådan måde, at et indvendigt vandspejl fungerer som en afspærring mellem vaskens eller gulvets afløb og kloakrøret. I boliger anvendes to slags vandlåse.
Den mest almindelige type er S-vandlåsen, som er bedst egnet til køkkenvaske, fordi den har størst gennemstrømning og derfor nærmest er selvrensende. Den anden type er pungvandlåsen. Den fylder mindre og har en mere elegant udformning, hvad der gør den velegnet til montering under håndvaske.

Sammenlign VVS priser online

Få 3 gratis tilbud fra erfarne VVS firmaer i Hørsholm uanset hvor i kommunen du bor:
  • Vallerød
  • Kettinge
  • Smidstrup
  • Sjælsmark
  • Rungsted Kyst

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 2970 Hørsholm
Hillestrøms VVS ApS
Ved Klædebo 1
2970 Hørsholm
CVR: 80416415
Hjemmeside
KM VVS A/S
Selmersvej
2970 Hørsholm
CVR: 28121776
Hjemmeside
Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm
CVR: 26368642
Hjemmeside