VVS Hørsholm

  • Få gratis 3 kontante tilbud på vvs i Hørsholm
  • Spar 15% på rutineret vvs fagmand i Hørsholm
  • VVS - Det er nemt at spare penge

Få 3 VVS tilbud

VVS firmaer i Hørsholm. Få 3 tilbud på VVS-arbejde

24. juli 2018. Få gratis 3 tilbud fra VVS fagfolk i Hørsholm. En faglærd og billig VVS Hørsholm installatør er kun få museklik væk. Ved at indhente 3 tilbud, kan du i ro og mag sammenligne priser på VVS assistance i Hørsholm. Det er tidskrævende at skulle finde en pålidelig VVS mand selv, så det tilbyder vi at gøre for dig - endda helt gratis.
Udsyring af varmtvandinstallationer må kun foretages efter tilladelse fra myndigheder, og installationen må først tages i brug igen efter en grundig gennemskylning. I de senere år har der været en del problemer med bakterievækst på varmeflader. Man bør derfor kontrollere, at afkølingen af varmemediet er korrekt.
En lille afkøling kan skyldes bakterievækst på varmefladen, og den skal i så fald renses omhyggeligt. En eventuel overfladebehandling af beholderens indre bør ligeledes jævnligt kontrolleres og eventuelt udbedres.

Vask og afløb i private boliger

Størsteparten af det vand, vi tapper fra hanerne, skal også ledes bort igen. Det sker gennem husets kloaksystem, der har sit udspring i vaskens og gulvets afløb, hvorfra det fører spildevandet gennem rør og en eller flere brønde til hovedkloakken.
For at hindre indtrængning af kloaklugt i huset skal alle afløb være forsynet med en vandlås. Den er konstrueret på en sådan måde, at et indvendigt vandspejl fungerer som en afspærring mellem vaskens eller gulvets afløb og kloakrøret. I boliger anvendes to slags vandlåse.
Den mest almindelige type er S-vandlåsen, som er bedst egnet til køkkenvaske, fordi den har størst gennemstrømning og derfor nærmest er selvrensende. Den anden type er pungvandlåsen. Den fylder mindre og har en mere elegant udformning, hvad der gør den velegnet til montering under håndvaske.

Sammenlign VVS priser online

Få 3 gratis tilbud fra erfarne VVS firmaer i Hørsholm uanset hvor i kommunen du bor:
  • Vallerød
  • Kettinge
  • Smidstrup
  • Sjælsmark
  • Rungsted Kyst

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2970 Hørsholm

Rungsted VVS A/S
Holmetoften 13
2970 Hørsholm
CVR: 37209759
Hjemmeside
Brillgaard ApS
Ambolten 3
2970 Hørsholm
CVR: 26562511
Hjemmeside
Hillestrøms VVS ApS
Ved Klædebo 1
2970 Hørsholm
CVR: 80416415
Hjemmeside