VVS Guldborgsund

  • Få 3 gratis skræddersyede tilbud på vvs i Guldborgsund
  • Spar 22% på reel vvs fagmand i Guldborgsund
  • VVS - Opnå store rabatter

Få 3 VVS tilbud

VVS Guldborgsund ➔ Spar 30% på vvs med 3 tilbud

17. juli 2018. At indhente 3 rare tilbud fra VVS specialister i Guldborgsund kommune, er både helt gratis og meget tidsbesparende. Uanset typen af VVS arbejde, kan du her indsende en opgave til en kompetent VVS Guldborgsund mand her på hjemmesiden. Lad 3vvstilbud.dk gøre arbejdet med at indhente tilbud til dig!
Hvis kørestolsbrugere skal bruge håndvasken på et badeværelse, skal forkanten af vasken være 60 cm fra væggen og højden skal også være lavere end normalt. Desuden skal man være opmærksom på, at underskabe forhindrer en kørestolsbruger i at nå helt ind til vasken.
Hvis der skal være to håndvaske, skal der være 80 cm fra midte til midte af de to vaske. De samme regler siger, at har rummet ikke gulvafløb skal vasken være udstyret med overløb. Emalje tåler ikke, at man rammer den med noget hårdt eller taber noget hårdt på den.

Tilbagestrømningssikring for håndbruser

For armaturer, hvor der findes en omskifter mellem et fast og et bevægeligt udløb (f .eks. håndbruser), kan armaturet udformes på en sådan måde, at det faste udløb udgør en tilbagestrømningssikring for håndbruseren.
Forskellige typer af tilbagestrømningssikringer kan også kombineres i samme armatur, f .eks. tapventil med kontraventil og vacuumventil, eller kombineret højtryks- og lavtryksvacuumventil. Tilbagestrømningssikringen kan være indbygget i armaturet og er så omfattet af VA-godkendelsen.
Det bemærkes, at eventuelt overløb i henhold til normen ikke anses for at have tilstrækkelig kapacitet til, at ovennævnte luftgab og højde af vacuumventil kan beregnes ud fra overløbet.

Håndværksarbejde - Indtast din opgave online

VVS firmaer i Guldborgsund kommune tilbyder VVS service overalt i kommunen:
  • Slemminge
  • Nørre Alslev
  • Nysted
  • Stubbekøbing
  • Gedser

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4850 Guldborgsund

Bjarne Petersen A/S
Østervang 18
4850 Stubbekøbing
CVR: 13126879
Hjemmeside
Steen T. Hansen ApS
Lundeskolevej 1 - 3
4850 Stubbekøbing
CVR: 12777493
Hjemmeside
TR-Montage
Karlsfeltvej 36
4850 Stubbekøbing
CVR: 29041237
Hjemmeside