VVS i Grindsted

  • Få 3 gratis konkrete tilbud på vvs service i Grindsted
  • Spar op til 35% på autoriseret vvs fagmand i Grindsted
  • Billig VVS mand - Betal mindre for en håndværker

Få 3 VVS tilbud

Dine forventninger til VVS firmaerne i Grindsted

23. november 2017. Indsend din VVS opgave i Grindsted til os. Så påtager vi os at finde 3 kvalificerede VVS eksperter i Grindsted området, der gerne vil hjælpe dig med dine VVS problemer. Du slipper derfor selv for at skulle anvende din kostbare tid på at lede efter en dygtig VVS mand og samtidig sparer du penge (15%).
Det er forholdsvis let at udskifte en håndvask eller at montere en ny. Skal vasken udskiftes, er det lettest, hvis den nye vask har samme indbygningsmål som den gamle. Hvis ikke de gamle bæringer (konsoller) kan bruges, skal der monteres nye. Vær omhyggelig med udmålingen.
Den ideelle højde til vaskens overkant er 85 til 90 cm. Først monteres bundventilen og blandingsbatteriet i den nye vask, og derefter fastgøres vasken til bæringerne. Hvis vasken monteres helt ind til væggen, bør der anbringes en tynd pølse af fugemasse mellem væg og vask for at sikre en vandtæt fuge og det er nemt at holde rent.

Eksempler på sikring mod tilbagestrømning af tappet vand

Godkendelse og udførelse: Vandinstallationer skal godkendes af kommunen/vandværket. Man må ikke selv udføre vandinstallationerne. De skal udføres af en autoriseret vvs-mester. Dog må man selv udskifte pakninger i vandhaner, toiletcisterner mv. Vaske- og opvaskemaskiner, som tilsluttes en hane ved hjælp af en slange, må man også selv montere. Materialerne til selve installationen skal være VA-godkendte, hvilket også gælder for en række armaturer, toiletter mv. Kommunens tekniske forvaltning/vandværket kan oplyse nærmere om godkendelser og materialer.
Spildevand og regnvand: lnstallationerne til bortledning af spildevand inde i huset består overvejende af håndvaske, gulvafløb og køkkenvaske, som via rør leder vandet uden for huset. Fra de øvrige installationer som toilet og vaske- og opvaskemaskiner ledes vandet til et gulvafløb eller løber ind på ledningen fra en vask.

God service og høj kvalitet. Det kendetegner vores partnere.

I anlæg for varmtvandsproduktion sker oftest flere sideløbende processer såsom:
  • Opvarmning af brugsvandet
  • Katodisk beskyttelse af anlægget
  • Elektrolytisk beskyttelse af anlæg og den efterfølgende installation

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 7200 Grindsted
Søren Østergaard A/S
Heimdalsvej 30
7200 Grindsted
CVR: 27708153
Hjemmeside
Vagner Knudsen & Sønner A/S
Heimdalsvej 5
7200 Grindsted
CVR: 35709312
Hjemmeside
Starup Smede og VVS ApS
Smedegade 2 B, Tofterup
7200 Grindsted
CVR: 31601290
Hjemmeside