VVS Greve

  • Få 3 gratis lokale tilbud på vvs i Greve
  • Spar 18% på seriøs vvs mand i Greve
  • VVS - Her får du let 3 velegnede tilbud

Få 3 VVS tilbud

VVS mand Greve - Få tilbud gratis på VVS-arbejde

6. juli 2018. Her på 3vvstilbud.dk får du gratis og hurtigt kontakt til dygtige VVS installatører i Greve. Indtast en beskrivelse af dine VVS-problemer i online formularen på 8 min. Modtag i løbet af få dage to-tre spændende tilbud fra lokale godkendte VVS Greve firmaer - helt gratis.
Har du problemer med, at det kolde vand ikke altid er helt koldt. Få kontakt til en ekspert i sikring af koldtvandstemperatur, Isolering af vandrør kan kun mindske den utilsigtede opvarmning af drikkevandet, så længe vandet strømmer i røret.
Når vandet står stille, vil det efter en begrænset tid have samme temperatur som rørets omgivelser. Det kan derfor anbefales, at ledninger for drikkevand føres helt uden om meget varme rum, som f.eks. fyrrum.

Gør-det-selv udskiftning af det gamle toilet

Et toilet leveres almindeligvis med dele til gulvmontering. Det vil sige med gulvskruer og tilhørende dækhætter i samme farve som wc-skålen. Skruebøsninger følger derimod ikke med. Af øvrigt tilbehør skal du bruge en afløbstilslutning af plast samt materialer til vandtæt fugning mellem toilettet og gulvet.
Desuden kan det være nødvendigt at købe en ny flexslange med omløbere for vandtilslutning, såfremt der hidtil har været anvendt et metalrør, eller den eksisterende slange er for kort. Mål med et vaterpas, om gulvet, hvor toilettet skal stå, er plant og vandret.
Er det tilfældet, vil tætningen mellem toilettets nederste kant og gulvet kunne foretages med en dækliste af silikone, der kan købes som tilbehør hos forhandleren.

Her får du nemt 3 attraktive VVS tilbud

Få 3 gratis tilbud på god og billig vvs service overalt i Greve kommune:
  • Lillevang
  • Tune
  • Holmeager
  • Kildebrønde
  • Mosede

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2670 Greve

Trolle VVS & Gasteknik ApS
Pileås 14
2670 Greve
CVR: 30281713
Hjemmeside
Karlslunde VVS ApS
Greve Landevej 140
2670 Greve
CVR: 35643222
Hjemmeside
Michael Pedersen VVS
Åvangsvej 15
2670 Greve
CVR: 21779075
Hjemmeside