VVS i Grenaa

  • Få 3 gratis velegnede tilbud på vvs service i Grenaa
  • Spar op til 30% på godkendt vvs fagmand i Grenaa
  • Billig VVS mand - Du kan spare mange penge her


Få 3 tilbud

VVS problemer i Grenå? Få 3 gratis tilbud her

3. august 2017. Når du skal bruge en VVS installatør i Grenaa, er det 3vvstilbud.dk, du skal bruge. Vi tilbyder at finde de bedste VVS mænd i Grenaa til netop din opgave. VVS mændene i Grenaa tilbyder et bredt spektrum af VVS opgaver og kan klare næsten alt. Samtidig kan du let spare 15 procent.
I baderum og wc-rum kræves såvel tilførsel af frisk luft som aftræk. For at opfylde kravet om lufttilførsel skal der mod adgangsrummet etableres en spalte under døren eller en rist i døren eller væggen med en åbning på mindst 100 cm2. Herudover anbefales det, at der om muligt tilføres udeluft.
Dette kan ske gennem oplukkeligt vindue, lem eller udeluftventil. For småhuse gælder, at når blot en væg er en ydervæg, skal der kunne tilføres udeluft til rummet gennem vindue, lem eller ventil med en fri åbning på mindst 100 cm2.

Korrosionsskader i varmtvandsbeholdere

Grubetæring er den almindeligste korrosionsform; den forekommer oftest i beholderens bund, hvor der sker en ret betydelig slamaflejring (tildækningskorrosion).
Grubetæring kan dog ske overalt i beholdere, og specielt hvor en indvendig overfladebehandling lokalt ikke er dækkende (porer mv.). Korrosion kan også forekomme ved tilslutningsstutse.
Hvis der i stålbeholdere monteres varmelegemer af kobber, øges risikoen for grubetæring, da kobber er højere placeret i spændingsrækken end jern. Hvis der er elektrisk ledende forbindelse mellem 2 metaller, vil der kunne foregå galvanisk korrosion, og korrosionshastigheden øges med temperaturen.

Sammenlign lokale VVS priser i Grenaa

Her er nogle eksempler på spændvidden af emner som en erfaren vvs håndværker arbejder med:
  • Kontraventil
  • Trykbegreber
  • Tømmehane
  • Varmeovergangskoefficient
  • WC-cisterner

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 8500 Grenaa
Holmsted Varme Teknik
Robstrupvej 21
8500 Grenaa
CVR: 33434820
Hjemmeside
Per Møller VVS ApS
Rugvænget 14
8500 Grenaa
CVR: 76345317
Hjemmeside
Vagner Madsen Vvs ApS
Klintevej 15
8500 Grenaa
CVR: 35527133
Hjemmeside