VVS Glostrup

  • Få 3 gratis fantastiske tilbud på vvs i Glostrup
  • Spar 18% på effektiv vvs fagmand i Glostrup
  • VVS - Snyd ikke dig selv for penge

Få 3 VVS tilbud

VVS Glostrup - Spar penge på VVS-arbejde (22%)

20. juli 2018. Hvis du leder efter en VVS installatør i eller i nærheden af Glostrup, så er du endt det rigtige sted. Her på 3vvstilbud.dk kan du nemlig få 3 skarpe VVS tilbud fra lokale VVS firmaer i Glostrup. Indtast din VVS opgave i skemaet på under fem minutter og få tre stærke VVS tilbud.
VVS montørerne fra Glostrup er i konkurrence om din opgave og således er du sikret nogle meget konkrete konkurrencedygtige tilbud. Det er bøvlet at finde en billig VVS installatør selv. Vi foreslår, at du slipper for dette arbejde og bruger os i stedet. Brug den lette løsning og få 3 gratis tilbud nu!
Du vælger helt selv, hvilket tilbud du eventuelt vil sige benytte dig af. Hvis der ikke er nogen af tilbuddene, du finder interessante nok, er du velkommen til at afslå alle 3 tilbud. Det er som før nævnt gratis og hurtigt så det kan ikke blive nemmere. Opret din VVS Glostrup opgave nu!

Tapning af mere end 70% vand

Når en koblingsledning forsyner et tapsted med flere funktioner, f.eks. hvis der anvendes et taparmatur med omskiftning fra kar til bruser, kan den dimensionsgivende vandstrøm sættes til 70 pct. af den forudsatte vandstrøm, der svarer til den mest vandkrævende funktion - i eksemplet svarende til tapning til kar.
Udnyttelse af 70 pct. reglen kan forsvares med henvisning til at man normalt vil kunne tappe mere end de 70 pct. I installationer, hvor forsyningstrykket er næsten konstant, og hvor næsten hele det disponible tryk går til geometrisk løftehøjde og til tryktab i armatur og koblingsledning, vil man kun sjældent eller aldrig kunne tappe mere end de 70 pct., såfremt reglen er fuldt udnyttet.

Her får du 3 tilbud fra godkendte VVS firmaer

Hele Glostrup kommune er dækket af vores netværk af effektive VVS installatører:
  • Ørnebjerg
  • Ejby
  • Brandsbjerg
  • Hundebjerget
  • Oxbjerg

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2600 Glostrup

K. Kristensen & Søn ApS
Glosemosevej 18
2600 Glostrup
CVR: 70471418
Hjemmeside
ENCO A/S
Erhvervsvej 18
2600 Glostrup
CVR: 76351112
Hjemmeside
JS Ventilation A/S
Malervangen 9
2600 Glostrup
CVR: 10129095
Hjemmeside