VVS Gentofte

  • Få gratis 3 hurtige tilbud på vvs i Gentofte
  • Spar 30% på grundig vvs mand i Gentofte
  • VVS - Opnå store rabatter

Få 3 VVS tilbud

VVS Gentofte. Få gratis 3 stærke tilbud på VVS-arbejde

8. juli 2018. Her på 3vvstilbud.dk hjælper vi brugere med at finde de bedste VVS installatører til deres VVS opgaver. Vi kan også finde en god VVS installatør i Gentofte til dig. Du udfylder blot formularen online med, hvad du har brug for hjælp med. Herefter afgiver 3 VVS firmaer tilbud på opgaven.
Det har vist sig, at man i områder med afregning efter vandmåler har et klart (op til 25 pct.) mindre forbrug pr. person, end hvor der ikke måles. Dette burde føre til, at der overalt blev anvendt målere, hvilket vandforsyningsloven giver de enkelte vandforsyninger hjemmel til at kræve.
Indførelse af vandmålere hos de enkelte brugere medfører - udover den direkte forbrugsbegrænsende virkning - en række muligheder for at opdage vandspild. Vandværket kan derigennem beregne tabet i ledningsnettet og således undersøge behovet for lækagekontrol. Modtag 3 gratis VVS Gentofte tilbud.

Ny håndvask til badeværelset

Er porcelænshåndvasken revnet, krakeleret eller blevet mat af fastsiddende kalkaflejringer, bør den udskiftes. Det er nemmest, hvis du vælger en ny vask med samme indbygningsmål, som den gamle.
Så vil de eksisterende bæringer (konsoller) og deres placering i de fleste tilfælde passe til den nye vask. Ligeledes vil du kunne genanvende det eksisterende afløb uden at skulle ændre dets forløb.
Inden håndvasken kan fjernes, skal dens blandingsbatteri imidlertid afmonteres for senere at blive flyttet over på den nye vask. Du kan enten selv vælge at udføre arbejdet eller du kan få en autoristeret VVS installatør til at gøre det ordentligt.

Vi løser alle dine VVS problemer

Uanset hvor i Gentofte kommune du befinder dig, kan du få 3 konkurrencedygtige tilbud på VVS arbejde:
  • Snogegård
  • Jægersborg
  • Kildeskov
  • Nybro
  • Vangede

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2820 Gentofte

Blikob VVS A/S
Mesterlodden 2
2820 Gentofte
CVR: 29410364
Hjemmeside
Jægersborg VVS
Fuglegårdsvænget 60
2820 Gentofte
CVR: 17073230
Hjemmeside
Alpha VVS-Teknik ApS
Mesterlodden 29
2820 Gentofte
CVR: 28123779
Hjemmeside