VVS i Fyn

  • Få 3 gratis skræddersyede tilbud på vvs service i Fyn
  • Spar op til 35% på erfaren vvs fagmand i Fyn
  • Billig VVS mand - Opret din opgave på kun 5 minutter

Få 3 VVS tilbud

Vi finder en kompetent VVS installatør til dig på Fyn

23. november 2017. Behøver du hjælp til service af vand-, varme- og sanitetsinstallationerne i dit hjem? Uanset typen af din VVS opgave, kan du her på 3vvstilbud.dk - gratis og uforpligtende - få 3 skræddersyede VVS tilbud fra pålidelige firmaer på Fyn. Opret din opgave nu og spar mange penge (30%).
Hvis det nye badekar også skal bruges til brusebad, skal man være opmærksom på, at det skal være bredere, fx 80 cm. Der findes også særlige badekar til brusehjørner (fodbadekar) i mål omkring 90 x 90 cm og med en højde på 15-20 cm. De er særdeles velegnede til at bade mindre børn i.
Det mest praktiske er et fritstående badekar, måske placeret op ad en væg, og med eller uden front. Et fritstående badekar er nemt at fjerne, hvis man af en eller anden årsag i fremtiden ikke længere ønsker et badekar i badeværelset.

Samling af to rørtykkelser

Kobberrørene på blandingsbatteriet har normalt en diameter på 10 mm, mens stophanens eller trykslangens diameter som oftest er 12 mm. Tilpasningen mellem de to rørtykkelser foretages med en overgangsfitting, der består at en omløber, en skærering og et nippelstykke.
De to gevind passer til henholdsvis kobberrøret og stophanen/trykslangen. Overgangsfittings fås både lige og med 90 graders vinkel. Nu er blandingsbatteriet klar til endelig montering. Efter at være skruet fast med sine tilhørende pakninger, ringe, låseskive og møtrik tilsluttes det vandrørene.
Åbn stophanerne og kontroller, at tilslutningerne er tætte. Først derpå efterspændes rørsamlingerne. Har blandingsbatteriet løftearm til bundprop, tilsluttes den vaskens bundprop med det tilhørende samleled, hvis to skruer spændes til.

VVS montører på Fyn løser alle typer VVS opgaver

Det er et alsidigt job, at være VVS installatør. Se bare på disse tilfældige eksempler på opgaver, man kan komme ud for:
  • Brandinstallation
  • Cirkulationspumpe
  • Støbejernsrør
  • Tilbagestrømning
  • Vandindvindingsanlæg

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 5250 Fyn
Odense VVS ApS
Anne Maries Allé 21A
5250 Odense SV
CVR: 26005345
Hjemmeside
Bellinge VVS
Byghøjvej 6
5250 Odense SV
CVR: 53818811
Hjemmeside
Laust VVS & Blik
Rosenvænget 25, Dalum
5250 Odense SV
CVR: 16514233
Hjemmeside