VVS Furesø

  • Få 3 gratis kontante tilbud på vvs i Furesø
  • Spar 18% på pålidelig vvs fagmand i Furesø
  • VVS - Få 3 tilbud på et billigt firma

Få 3 VVS tilbud

VVS mand i Furesø ➽ Gratis tilbud på prof VVS

19. juli 2018. VVS arbejde behøver ikke altid at koste en formue (selvom det er på regning) og muligvis kan dit problem løses af en kvalitetssikret blikkenslager i Furesø kommune på kort tid. En vvs-montør arbejder med at bygge og efterse facader og tage i metal, energianlæg samt installation af kedler.
Mange vvs-montører er udelukkende beskæftiget med diverse installationsarbejde, fx i højhuse, industri og institutioner. VVS folk bearbejder tyndplader og kanaler til forsyningsanlæg. De vedligeholder og justerer anlæg med nødvendig computerteknik og automatik.
En ventilationsmontør foretager målinger og analyser af klimatilstande. Udfyld skemaet på 4 minutter i dag! Vores tilknyttede VSS Furesø virksomheder insisterer på at være troværdige samarbejdspartnere, som du som kunde altid kan stole på. Det betyder at alle indgåede aftaler naturligvis altid bliver overholdt ligesom prisen ikke ender med at blive højere (med mindre det er aftalt undervejs).

Almindelige tapventiler

Almindelige tapventiler er oftest sædeventiler, der betjenes med et håndgreb. Til anvendelse på hospitaler o.lign. findes ventiler med knæ- eller fodbetjening. Almindelige tapventiler er beregnet for anbringelse på f.eks. håndvaske, hvor man ikke ønsker eller har mulighed for at anvende blandearmaturer.
De foreløbige erfaringer med denne ventiltype er, at de er praktisk taget vedligeholdelsesfri og lette at betjene også efter flere års drift. Nyere maskiner har indbygget tilbagestrømningssikring, således at der kan anvendes en almindelig afspærringsventil.
Dette er nævnt i maskinens godkendelse. Mange spulehaner anbringes i det fri eller i rum, hvor der er frostfare. Der skal i disse tilfælde sikres mod frostskader f.eks. ved tømning i den frostfarlige periode.

Vi finder en god VVS håndværker til dig

Der er hjælp at få til din VVS opgave, uanset hvor i Furesø kommune du bor:
  • Fiskebæk
  • Bregnerød
  • Hareskovby
  • Stavnsholt
  • Jonstrup

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 3540 Furesø

JTP Blikkenslageri ApS
Smedevangen 9
3540 Lynge
CVR: 31602688
Hjemmeside
JS Varme, Sanitet og Blik ApS
Stengårdsvej 8
3540 Lynge
CVR: 32666205
Hjemmeside
Tage Bagger A/S
Uggeløse Bygade 114
3540 Lynge
CVR: 20262486
Hjemmeside