VVS i Furesø

  • Få 3 gratis billige tilbud på vvs arbejde i Furesø
  • Spar op til 45% på seriøs vvs mand i Furesø
  • Billig VVS mand - Betal ikke for meget


Få 3 tilbud

Vælg den helt rigtige VVS service i Furesø kommune

3. august 2017. VVS arbejde behøver ikke altid at koste en formue (selvom det er på regning) og muligvis kan dit problem løses af en kvalitetssikret blikkenslager i Furesø kommune på kort tid. En vvs-montør arbejder med at bygge og efterse facader og tage i metal, energianlæg samt installation af kedler.
Mange vvs-montører er udelukkende beskæftiget med diverse installationsarbejde, fx i højhuse, industri og institutioner. Ventilationsmontører bearbejder tyndplader og bearbejder kanaler til forsyningsanlæg. De vedligeholder og justerer anlæg med nødvendig computerteknik og automatik.
En ventilationsmontør foretager også målinger og analyser af klimatilstande.Udfyld onlineskemaet på under 4 minutter i dag!
Vores tilknyttede VVS virksomheder lægger stor vægt på at være pålidelige samarbejdspartnere, så du som kunde altid kan stole på, at de indgåede aftaler altid bliver overholdt til punkt og prikke.

Almindelige tapventiler

Almindelige tapventiler er oftest sædeventiler, der betjenes med et håndgreb. Til anvendelse på hospitaler o.lign. findes ventiler med knæ- eller fodbetjening. Almindelige tapventiler er beregnet for anbringelse på f.eks. håndvaske, hvor man ikke ønsker eller har mulighed for at anvende blandearmaturer.
De foreløbige erfaringer med denne ventiltype er, at de er praktisk taget vedligeholdelsesfri og lette at betjene også efter flere års drift. Nyere maskiner har indbygget tilbagestrømningssikring, således at der kan anvendes en almindelig afspærringsventil.
Dette er nævnt i maskinens godkendelse. Mange spulehaner anbringes i det fri eller i rum, hvor der er frostfare. Der skal i disse tilfælde sikres mod frostskader f.eks. ved tømning i den frostfarlige periode.

Vi finder en god VVS håndværker til dig

Der er hjælp at få til din VVS opgave, uanset hvor i Furesø kommune du bor:
  • Fiskebæk
  • Bregnerød
  • Hareskovby
  • Stavnsholt
  • Jonstrup

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 3540 Furesø
Tage Bagger A/S
Uggeløse Bygade 114
3540 Lynge
CVR: 20262486
Hjemmeside
JS Varme, Sanitet og Blik ApS
Stengårdsvej 8
3540 Lynge
CVR: 32666205
Hjemmeside
Delta - Prosal Aps
Vassingerødvej 89 C
3540 Lynge
CVR: 31151457
Hjemmeside