VVS Frederiksberg

  • Få 3 gratis seriøse tilbud på vvs i Frederiksberg
  • Spar 15% på kvalitetssikret vvs fagmand i Frederiksberg
  • VVS - Håndværksarbejde tilbydes af lokale firmaer

Få 3 VVS tilbud

VVS Frederiksberg - Få 3 gratis tilbud på VVS-arbejde

24. juli 2018. Skal du have installeret et blandingsarmatur, en cisterne, et væg-hængt toilet eller en ny gasvandvarmer på Frederiksberg? Her på vores gratis online service kan du hurtigt og uforpligtende få to-tre konkurrencedygtige tilbud fra VVS mænd på Frederiksberg, der gerne vil løse din VVS opgave for dig.
De VVS mænd vi anbefaler på Frederiksberg, udfører deres job med stor faglig stolthed fordi de kan og vil - ikke fordi de nødvendigvis skal. Høj faglig stolthed kendetegner alle disse VVS håndværkere, som alle har mange års erfaring og ekspertise bag sig.
Det er din garanti for at få løst dit VVS problem bedst muligt med det ønskede resultat. Udfyld kontaktformularen med det samme og få tilsendt 3 VVS tilbud fra VVS Frederiksberg firmaer - det er helt gratis og uforpligtende. Du kan få de første henvendelser allerede i morgen!

Væghængte toiletskåle med skjulte cisterner

Det bliver stadig mere populært at skjule dele af saniteten, når toiletter og badeværelser skal indrettes eller fornys. Væghængte toiletskåle med skjulte cisterner er en smart og nydelig løsning. Systemerne leveres i færdige sæt lige til at montere.
Dog skal en autoriseret installatør tilslutte vand- og afløbsrør. Et væghængt toilet med skjult cisterne har flere fremtrædende fordele. Det er fx en hygiejnisk løsning, der samtidig er både nem og hurtig at gøre ren, fordi toiletskâlen ikke støtter på gulvet.
Derfor egner systemet sig glimrende i badeværelser og toiletter i private hjem - og alle har plads. Et væghængt toilet med skjult cisterne fylder nemlig ikke mere end et almindeligt toilet med synlig cisterne - de såkaldte kombinationstoiletter.

Få 3 tilbud på kompetent vvs-service

Autoriserede VVS firmaer arbejder med en bred vifte af opgaver eksempelvis:
  • Afløbsinstallation
  • Armaturer
  • Disponibelt tryk
  • Elektrolyseanlæg
  • Forsyningstryk

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2000 Frederiksberg

Kurt Jeppson ApS
Borups Alle 138
2000 Frederiksberg
CVR: 11808298
Hjemmeside
Valdemar Petersen eftf. Aps
Kong Georgs vej 23
2000 Frederiksberg
CVR: 25603036
Hjemmeside
Kenkia
Dalgas Boulevard 1
2000 Frederiksberg
CVR: 33340176
Hjemmeside