VVS Faxe

  • Få 3 gratis gennemarbejdede tilbud på vvs i Faxe
  • Spar 18% på velegnet vvs mand i Faxe
  • VVS - Håndværkertilbud - Indtast din opgave online

Få 3 VVS tilbud

VVS Faxe. Få gratis 3 supertilbud på 24-36 timer

4. juli 2018. Vores tilknyttede dygtige samarbejdspartnere i Faxe har lang erfaring med både små og store VVS opgaver. Uanset størrelsen på din opgave bør du få 3 tilbud på VVS opgaven, så du har et godt sammenligningsgrundlag. Få derfor 3 konkurrencedygtige VVS Faxe tilbud allerede i dag.
Toilettet er nok det mest uundværlige element. Det fås i mange udgaver og er normalt fremstillet af porcelæn. Det kan stå på gulvet eller hænge på væggen, og cisternen kan sidde på toilettet eller være skjult i væggen. Den almindeligste toiletmodel står på gulvet, har synlige rørtilslutninger og tilslutning til afløb i gulvet.
Man bør også overveje, om der skal være mulighed for, at kørestolsbrugere kan benytte badeværelset. Handicap der bør tages hensyn til kan være bevægelseshæmmede, astma, overfølsomhed, hudproblemer, balance, inkontinens med flere.

Lavtryksvacuumventiler

Lavtryksvacuumventiler installeres mellem en ventil og den derefter følgende rørlednings frie udløb. Ventilerne kan f.eks. være indbygget i gaffelstykker for brusere eller de kan være selvstændige armaturer.
I højtryksvacuumventiler er luftindsugningsåbningerne lukket, når ledningen står under tryk. Højtryksvacuumventiler kan tåle fuldt ledningstryk, og de kan derfor installeres før tapventilen. Vandstrømsregulatorer til dette formål findes på markedet svarende til de forskellige forudsatte vandstrømme.
De har et ret stort tryktab (50-200 kPa ved den påregnede vandstrøm) og for at begrænse risikoen for overstrømning f.eks. i blandearmaturer bør der anbringes kontraventiler i armaturtilgang. Vandstrømsregulatorer skal VA-godkendes.

Lad vvs folkene konkurrere om opgaven

Vores netværk af erfarne VVS firmaer dækker hele Faxe kommune:
  • Roholte
  • Tureby
  • Stubberup
  • Bjerrede
  • Smerup

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 4640 Faxe

Blik og Rør Service
Præstøvej 25
4640 Faxe
CVR: 35069410
Hjemmeside
DBF VVS og Byg
Bagerstræde 5
4640 Faxe
CVR: 37895598
Hjemmeside
Træpillefyren Syd/Øst
Tokkerupvej 3
4640 Faxe
CVR: 36310863
Hjemmeside