VVS i Farum

  • Få 3 gratis godkendte tilbud på vvs arbejde i Farum
  • Spar op til 40% på effektiv vvs fagmand i Farum
  • Billig VVS mand - Der er gode tilbud at få

Få 3 VVS tilbud

Find det bedste VVS firma i Farum i dag

23. november 2017. Mangler du en erfaren VVS installatør i Farum? På 3vvstilbud.dk får du gratis og let tre gode tilbud fra professionelle VVS mænd i Farum, der gerne vil løse dine VVS problemer. Få gratis 3 stærke tilbud på vvs-arbejde fra professionelle vvs-firmaer i Farum.
Har du en opgave, der skal løses af en fagmand, så sørg altid for at få mere end 1 tilbud på opgaven. Det anbefales fordi de enkelte vvs- firmaer kan have meget varierende priser på forskellige opgaver. F.ex. laver en ventilationsmontør også målinger og analyser af klimaniveau.
Det eneste du skal, er at skrive i online skemaet på kun seks minutter og forklare, hvilken slags VVS opgave, du ønsker løst. På under 32 timer, får du skarpe tilbud fra 2-3 VVS mænd i Farum. Hvis ingen af tilbuddene er acceptable, kan du naturligvis sige nej tak til alle henvendelser.

Tapventiler med tilbagestrømningssikring (spulehaner)

Når tapventiler har slangeforskruning (spulehaner), skal de forsynes med tilbagestrømningssikring. Dette kan f.eks. ske med en kontraventil, som monteres foran tapventilen, men der godkendes nu kun armaturer med indbygget tilbagestrømningssikring.
Denne består - for de normalt anvendte spulehaner - af en kontraventil, men der findes også tapventiler, der har indbygget en kombineret kontraventil og vacuumventil. En tapventil er oftest konstrueret som en sædeventil med løs kegle.
Denne ventiltype kaldes også stilbar kontraventil - i modsætning til en almindelig kontraventil, som kun har den funktion at sikre mod tilbagestrømning. Armaturet anvendes oftest som spule- og havevandingshane, men kan også anvendes ved tilslutning af opvaskemaskiner mv. i de tilfælde hvor der i VA-godkendelsen er krævet såvel afspærrings- som kontraventil.

Overlad tilbudsarbejdet til os - opret din VVS opgave nu

Eksempler på opgaver som godkendte vvs installatører fra Farum påtager sig:
  • Automatisk sikring
  • Demineralisering
  • El-vandvarmer
  • Forkompression
  • Holdetryk

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 3520 Farum
Dan Young VVS ApS
Garnisonsvej 45 2 tv
3520 Farum
CVR: 34475962
Hjemmeside
Smock Ventilation ApS
Farum Gydevej 63
3520 Farum
CVR: 27584993
Hjemmeside
Ole Brøns Service
Trevangsvej 189
3520 Farum
CVR: 33532687
Hjemmeside