VVS Faaborg

  • Få gratis 3 stærke tilbud på vvs i Faaborg
  • Spar 30% på kvalitetssikret vvs fagmand i Faaborg
  • VVS - Lad lokale firmaer løse opgaven

Få 3 VVS tilbud

VVS mand Faaborg - Få 3 tilbud på VVS-arbejde

7. maj 2018. Når du overvejer at få tilbud på VVS arbejde i Faaborg, dukker der som regel en del spørgsmål op. Løsningen er at indhente 3 tilbud på din VVS opgave via 3vvstilbud.dk. Hvis du benytter dig af vores gratis onlinetjeneste, så kan du ofte spare 25 pct i forhold til de normale priser i VVS branchen.
Udvalget af vandhaner, blandingsbatterier og brusere er enormt. De fås i mange farver, i forskellige udformninger og fremstillet af forskellige materialer, så der er noget for enhver smag. Til brusenicher findes der desuden specielt udviklede hele paneler med dyser, der kan give massage.
Der er fornuft i at vælge blandingsbatterier af kendte mærker, da det giver en vis sikkerhed for, at der kan fås reservedele fremover. Læg også mærke til, om de er lette at rengøre og om de kan tåle hårdhændet behandling. Modtag gratis 3 VVS Faaborg tilbud.

automatiske cisterner til urinaler

Ved automatisk skylning af urinal(er) begrænses skyllevandsmængden normalt til max. 20 liter pr. time pr. urinal, og anlægget skal automatisk holdes aflukket uden for benyttelsestiden.
Hvis der anvendes automatiske cisterner, kan dette krav tilfredsstilles ved anbringelse af en magnetventil på tilgangen til cisternen. Magnetventilen kan styres af et ur, eventuelt af en fotocelle, dørkontakt eller lignende anordning til registrering af urinalets benyttelse.
Flere urinaler kan skylles samtidigt fra samme cisterne. Skyllerørsarrangementet skal udformes således, at alle urinaler skylles effektivt. Skyllevandsmængden pr. urinal afhænger af fabrikat og type og vil normalt være ca. 1-2 liter.

Vi sætter dig i forbindelse med de bedste VVS virksomheder

Få op til 3 tilbud på en billig vvs installatør overalt i Faaborg-Midtfyn kommune:
  • Falsted
  • Rolfsted
  • Millinge
  • Nørre Søby
  • Øster Hæsinge

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 5600 Faaborg

Hansen 6 Pedersen VVS- og Entreprenørfirma A/S
Hågerupvej 7, Korinth
5600 Faaborg
CVR: 10458234
Hjemmeside
Funder ApS
Bystævnevej 60
5600 Faaborg
CVR: 28973195
Hjemmeside
Frost VVS
Rolighedsvænget 6
5600 Faaborg
CVR: 34375992
Hjemmeside