VVS Faaborg

  • Få 3 gratis uforpligtende tilbud på vvs i Faaborg
  • Spar 20% på reel vvs mand i Faaborg
  • VVS - Sammenlign lokale firmaer

Få 3 VVS tilbud

VVS mand Faaborg - Få 3 tiltalende VVS tilbud

23. juli 2018. Når du overvejer at få tilbud på VVS arbejde i Faaborg, dukker der som regel en del spørgsmål op. Løsningen er at indhente 3 tiltalende tilbud på din VVS opgave via 3vvstilbud.dk. Hvis du benytter dig af vores gratis onlinetjeneste, så kan du ofte spare 25 pct i forhold til de normale priser i VVS branchen.
Udvalget af vandhaner, blandingsbatterier og brusere er enormt. De fås i mange farver, i forskellige udformninger og fremstillet af forskellige materialer, så der er noget for enhver smag. Til brusenicher findes der desuden specielt udviklede hele paneler med dyser, der kan give massage.
Der er fornuft i at vælge blandingsbatterier af kendte mærker, da det giver en vis sikkerhed for, at der kan fås reservedele fremover. Læg også mærke til, om de er lette at rengøre og om de kan tåle hårdhændet behandling. Modtag gratis 3 VVS Faaborg tilbud.

automatiske cisterner til urinaler

Ved automatisk skylning af urinal(er) begrænses skyllevandsmængden normalt til max. 25 liter per time per urinal, og anlægget skal automatisk holdes aflukket uden for benyttelsestiden. Hvis der anvendes automatiske cisterner, kan dette krav tilfredsstilles ved anbringelse af en magnetventil på tilgangen til cisternen.
Flere urinaler kan skylles samtidigt fra samme cisterne. Skyllerørsarrangementet skal udformes således, at alle urinaler skylles effektivt. Skyllevandsmængden pr. urinal afhænger af fabrikat og type og vil normalt være ca. 1-2 liter.
Almindelige kontraventiler kan være indrettede som almindelige sædekontraventiler eller som stilbare kontraventiler. Disse typer kan kun monteres vandret i ledningsnettet. Nogle typer er forsynet med en fjeder, og vil som følge heraf kunne indbygges i vilkårlige stillinger i ledningsnettet.

Vi sætter dig i forbindelse med de bedste VVS virksomheder

Få op til 3 tilbud på en billig vvs installatør overalt i Faaborg-Midtfyn kommune:
  • Falsted
  • Rolfsted
  • Millinge
  • Nørre Søby
  • Øster Hæsinge

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 5600 Faaborg

Funder ApS
Bystævnevej 60
5600 Faaborg
CVR: 28973195
Hjemmeside
Frost VVS
Rolighedsvænget 6
5600 Faaborg
CVR: 34375992
Hjemmeside
Chr. Fentz & Søn
Odensevej 97
5600 Faaborg
CVR: 49359918
Hjemmeside