VVS Egedal

  • Få gratis 3 fordelagtige tilbud på vvs i Egedal
  • Spar 33% på lokal vvs fagmand i Egedal
  • VVS - Spar både tid og penge

Få 3 VVS tilbud

VVS Egedal ➽ Få gratis 3 VVS-tilbud allerede i dag

22. juni 2018. Søger du en VVS installatør i Egedal kommune? Her på 3vvstilbud.dk kan du gratis og enkelt få tre forrygende VVS tilbud. Vi ekspederer hurtigt din opgave videre til vores netværk af godkendte lokale VVS firmaer. I løbet af 2-3 hverdage får du tre seriøse VVS Egedal tilbud du frit kan vælge mellem.
En af de nyere metoder til vandbesparelse er anvendelse af vandstrømsregulatorer. En sådan regulator virker på den måde, at den fastholder vandstrømmen til en bestemt størrelse, når vandtrykket er større end en bestemt mindste størrelse. Vandstrømmen gennem udløbet er derefter konstant.
I eksisterende installationer, hvor der er mulighed for at tappe større vandstrømme end forudsat i normen, kan der være store besparelsesmuligheder ved brug af vandstrømsregulatorer. Som et eksempel på egnede anvendelsesmuligheder kan nævnes brusere i større badeanlæg.

Montering af ny håndvask

Såfremt der ikke sad en vandlås i den gamle vasks afløb, skyldes det, at vasken er sluttet direkte til et gulvafløb. l så fald kan vandlåsen også udelades ved den nye vask.
l den efterfølgende anvisning på montering forudsættes det, at den nye vask passer til de eksisterende bærejern, og at blandingsbatteriet også flyttes fra den ene vask til den anden.
Skal der sættes nye bærejern op på væggen, er det vigtigt, at de sidder i nøjagtig den rigtige afstand fra hinanden, er solidt fastgjort, og at du med vaterpas sikrer dig, at de er anbragt i præcis samme højde. Til udskiftningen skal du bruges følgende værktøj: Papegøjetang, rørtang, skruetrækkere, nedstryger, tommestok, vaterpas og evt. boremaskine.

Vi sender din VVS opgave i udbud

Uanset hvor i Egedal kommune du bor, kan du indhente 3 tilbud på billig og god VVS service:
  • Slagslunde
  • Veksø
  • Ledøje
  • Ganløse
  • Smørum

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2765 Egedal

Mogens Lind & Sønner ApS
Nybøllevej 39
2765 Smørum
CVR: 17497235
Hjemmeside
Hedensted VVS
Kong Eriks Have 9
2765 Smørum
CVR: 29898820
Hjemmeside
Svend Aage Nielsen
Haretoften 1, Ledøje
2765 Smørum
CVR: 50341119
Hjemmeside