VVS i Ebeltoft

  • Få 3 gratis billige tilbud på vvs arbejde i Ebeltoft
  • Spar op til 30% på professionel vvs fagmand i Ebeltoft
  • Billig VVS mand - Sammenlign hurtigt og gratis tilbud


Få 3 tilbud

Find kompetente VVS fagfolk i Ebeltoft her

3. august 2017. Søger du en erfaren VVS installatør i Ebeltoft? Så er du landet på det helt rigtige site. Her modtager du gratis og uforpligtende op til tre godkendte og billige VVS tilbud fra troværdige VVS mænd i Ebeltoft. Du kan med vores tjeneste spare næsten 27 procent på regningen.
l bryggers, vaskerum mv. med gulvafløb, men uden vandpåvirkning af væggene, omfatter vådzonen gulvet og de nederste 100 mm af alle vægge. Der stilles ingen krav til den øvrige del af vægoverfladerne.
I små vådrum, dvs. vådrum med et areal mindre end 3,25 m2 eller med en bredde på 1,3 m og derunder, omfatter vådzonen alle vægoverflader.
Fugtig zone er vægområdet uden for vådzonen. Også her må der påregnes større påvirkninger end i boligens øvrige rum, fx fra stor relativ luftfugtighed og lejlighedsvis vandpåvirkning. Der stilles derfor også i fugtig zone skærpede krav til materialevalg og konstruktionsopbygning.

Rust i rør af varmforzinket stål

I rør af varmforzinket stål forekommer såvel flade- som grubetæring. Fladetæringer forekommer, hvor vandet er meget blødt, dvs. har en forbigående hårdhed på ca. 3°dH, og/eller hvor vandet indeholder fri aggressiv kuldioxid.
I disse tilfælde vil der ikke kunne dannes det velkendte beskyttelseslag på indersiden af rørene, og vandets ilt har således fri adgang til zinklaget. Zinklaget vil først korrodere, og når der ikke er mere tilbage, vil jernet begynde at korrodere.
Gennemtæring vil dog normalt først forekomme efter nogle års drift. l installationer med denne korrosionsform vil vandet ofte være rustfarvet. l varmt vand vil fladetæringen foregå hurtigere. I det meget bløde vand vil grubetæring kun sjældent forekomme, da zinklaget virker som anode, og jernet er således katodisk beskyttet med et gunstigt anode/katode forhold.

Reparation af toilet, vandhaner, radiatorer mm.

VVS firmaer i Ebeltoft arbejder mange forskellige steder:
  • Villaer
  • Etagebyggeri
  • Kontorbyggeri
  • Fabrikker
  • Det offentlige

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 8400 Ebeltoft
Hjelm & Henriksen A/S
Martin Hansens Vej 15
8400 Ebeltoft
CVR: 31483263
Hjemmeside
Pers Rørsamling
Skovvangsvej 25, Handrup
8400 Ebeltoft
CVR: 16464686
Hjemmeside
ESCO-Blik ApS
Århusvej 4, Tirstrup
8400 Ebeltoft
CVR: 26756898
Hjemmeside