VVS i Dragør

  • Få 3 gratis seriøse tilbud på vvs arbejde i Dragør
  • Spar op til 45% på pålidelig vvs mand i Dragør
  • Billig VVS mand - Håndværksarbejde udføres af lokale firmaer

Få 3 VVS tilbud

Indhent 3 tilbud fra gode og billige VVS mænd i Dragør

23. november 2017. Udfyld formularen online på mindre end 8 minutter. Så får du - gratis og uforpligtende - 3 dejlige VVS tilbud fra lokale VVS installatører i Dragør. Du skal ikke at spilde tid på at lede en VVS mand i Dragør i telefonbogen. Lad i stedet VVS folkene komme til dig. Spar såvel tid som penge på vores gratis tjeneste.
Som vandspareråd kan vi foreslå følgende: Kontrollér installationer, aftapningsarmaturer, tømmeventiler og fyldeventiler i WC-cisterner samt ledninger for utætheder, og lad straks eventuelle utætheder afhjælpe. Der bør bruges WC´er, der skyller med 6 liter vandmængde eller VA-godkendte afløbssystemer, der er tilsluttet WC´er med mindre skyllevandsmængde.
Vær opmærksom på maskinens vandforbrug ved valg af vaske- eller opvaskemaskine. Udfør havevanding med kande. Vask bilen med vand fra spand i stedet for med vand fra slange.

Dryp - Dryp - Dryp - natten lang

En dryppende vandhane er utålelig at høre på. Men den medfører også dyrt vandspild og risiko for grimme kalkrender i vasken. Årsagen til utætheder er næsten altid slidte og udtørrede pakninger, som i de fleste tilfælde er nemme at udskifte.
Det forudsætter dog at man ved, hvordan hanen adskilles, hvor pakningerne sidder og hvilke reservedele, der skal bruges til reparationen. Der findes mange typer af især blandingsbatterier og inden for dem igen mange fabrikater, som er forskelligt konstrueret.
En særlig kategori er de moderne armaturer med keramisk tætning i stedet for pakninger. Har man ikke mod på selv at foretage udskiftningen, er en anden mulighed at afmontere hanen, indlevere den til reparation på et vvs-værksted og bagefter selv installere den igen. Det sparer udgifterne til et dyrt servicebesøg.

Effektive VVS håndværkere arbejder overalt

Uanset hvor i Dragør kommune du har bopæl, kan vi finde et dygtigt VVS firma, der kan løse dine VVS problemer:
  • Kongelunden
  • Store Magleby
  • Søvang
  • Dragør nord
  • Dragør havn

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2791 Dragør
Hafnia VVS Teknik ApS
Kornstykket 12
2791 Dragør
CVR: 33748825
Hjemmeside
Orla Hansen & Søn VVS A/S
Hovedgaden 36
2791 Dragør
CVR: 29398763
Hjemmeside
Dragør VVS
Skipperstræde 10
2791 Dragør
CVR: 10697638
Hjemmeside