VVS i Brande

  • Få 3 gratis fantastiske tilbud på vvs arbejde i Brande
  • Spar op til 30% på seriøs vvs mand i Brande
  • Billig VVS mand - Håndværksarbejde - Få gratis 3 godkendte tilbud


Få 3 tilbud

Hvordan fungerer 3vvstilbud.dk?

3. august 2017. Få 3 uforpligtende tilbud på VVS service i Brande. Vi tilbyder at indhente 3 tilbud på din VVS opgave fra kompetente VVS folk i Brande. Vi har tilpasset vores tilbudssystem, så du hurtigt og nemt kan afsende en forespørgsel. Opret din VVS opgave i Brande på under syv minutter!
Der findes et utal af toiletter på markedet. men det kan anbefales at købe et anerkendt mærke. Køber man et billigt toilet, kan man risikere, at der ikke kan fås reservedele, når man om nogle år skal til at reparere. Køber man et toilet med spareskyl, skal man sikre sig, at kloaksystemet virker med det mindre skyl.
Hos VVS-forhandleren eller i byggemarkedet. hvor toilettet købes, skal man sørge for at få det nødvendige tilbehør med til montering. Det kan være gulvskruer med tilhørende dækhætter i samme farve som wc-skålen, rawplugs til gulvet, en afløbstilslutning af plast og materiale til vandtæt fugning mellem toilettet og gulvet.

Sikring mod tilbagestrømning i varmeanlæg

Hvor der er tale om varmeanlæg, hvor vandet blødgøres eller afhærdes, f.eks. ved ionbytning, sker sikringen efter forureningsgrad 4, dvs. med kontraventil og vacuumventil. Når påfyldningen sker automatisk, bør kontraventilen være kontrollerbar.
Hvor der er tale om varmeanlæg, hvor vandet tilsættes giftige stoffer, f.eks. visse korrosionshæmmende stoffer, skal sikringen mod tilbagestrømning ske efter den aktuelle forureningsgrad, normalt 1 eller 2, dvs. normalt med luftgab.
Normale tapventiler med slangeforskruning, f.eks. beregnet for havevanding eller gulvspuling, kan sikres med kontraventil (forureningsgrad 5). Rørafbrydere anbringes i en højde af mindst 20 mm over armaturernes overkant.

VVS problemer løses - Fra utætte vandrør til stoppede kloakker

Inspektion og vedligehold af varmtvandsinstallation bør omfatte følgende arbejder:
  • Udslamning af beholdere
  • Inspektion og rensning af varmeflader
  • Inspektion af overfladebehandlinger
  • Inspektion og eventuelt udskiftning af anoder
  • Systematisk service og vedligehold af elektrolyseanlæg

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 7330 Brande
Max Blik
Brandlundvej 84
7330 Brande
CVR: 37876186
Hjemmeside
M.M Blik montage
Blåhøj Kirkevej 36
7330 Brande
CVR: 29672377
Hjemmeside
Mikals Blik
Kærbyvej 16
7330 Brande
CVR: 25306341
Hjemmeside