VVS Brøndby strand

  • Få 3 gratis konkrete tilbud på vvs i Brøndby strand
  • Spar 22% på grundig vvs mand i Brøndby strand
  • VVS - Vi leverer 3 gratis tilbud

Få 3 VVS tilbud

VVS Brøndby Strand ➡ Få 3 tilbud på VVS-arbejde

25. juli 2018. Med næsten 50 års erfaring med VVS arbejde overalt i landet, er vores samarbejdspartnere i Brøndby Strand godt rustet til at assistere dig eller din virksomhed. Få gratis og uforpligtende tre tilbud på løsning af dit VVS problem. Udfyld formularen på under 8 minutter og få 3 VVS Brøndby Strand tilbud - så nemt er det.
Nyt badeværelse og toilet? Først planlægges og projekteres en vådzone, der er det område på badeværelset, hvor gulv og vægge er udsat for mest vandpåvirkning. Vådzonen omfatter brusenichen, såfremt denne er forsynet med brusevinger. Hvis brusenichen ikke er forsynet med brusevinger, forlænges vådzonen med mindst 50 cm langs med væggene.
I Bygningsreglementet af 1995 er den vandbelastede del af rummet dvs. vådzonen udvidet til at omfatte hele gulvet, det vil sige også gulvet uden for vådzonen. Denne forskel er vigtig at holde sig for øje, når der planlægges etablering af nyt badeværelse i boligen.

Kontraventiler og sikkerhedsventiler i din bolig

I rørene til varmtvandsbeholdere, vaske- og opvaskemaskiner skal der altid sidde en kontraventil, som ved eventuelt undertryk i hovedvandledningen forhindrer tilbageløb og dermed forurening af drikkevandet. Vandvarmere er desuden forsynet med en sikkerhedsventil.
Den åbner automatisk, hvis trykket i tanken bliver for højt, og der opstår risiko for, at vandvarmeren derved kan eksplodere. Sikkerhedsventilen har et håndgreb, som man bør udløse et par gange årligt, så ventilen ikke gror fast, og man har sikkerhed for, at den til stadighed fungerer.
Efter at en undersøgelse af cisternen har afsløret, hvilke komponenter der skal udskiftes, bør du tage dem med til vvs-forhandleren eller byggemarkedet sammen med oplysning om wc´ets fabrikat og modelbetegnelse. Så er du sikker på at komme hjem med de rigtige reservedele.

Forlæng levetiden på dine amaturer med mange år

VVS firmaer dækker normalt mange områder inden for VVS faget bl.a. i kraft af flere ansatte installatører med forskellige specialer f.eks.
  • Oversvømmelsessikring
  • Projektering
  • Ressourceforbrug
  • Sprængningsrisiko
  • Støjdæmpning

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 2660 Brøndby strand

Arne Frostholm VVS ApS
Monsunvej 11
2660 Brøndby Strand
CVR: 37513245
Hjemmeside
IR VVS
Tybjergparken 70
2660 Brøndby Strand
CVR: 35006591
Hjemmeside
Føniks VVS ApS
Daruplund 65
2660 Brøndby Strand
CVR: 36423978
Hjemmeside