VVS i Borup

  • Få 3 gratis friske tilbud på vvs arbejde i Borup
  • Spar op til 45% på seriøs vvs fagmand i Borup
  • Billig VVS mand - Find din godkendte fagmand her


Få 3 tilbud

Hvordan finder man en god VVS mand i Borup?

3. august 2017. På denne hjemmeside hjælper vi folk med at komme i kontakt med en erfaren og billig VVS installatør i Borup. Det foregår på den måde, at du opdaterer formularen online med, hvad du vil have hjælp til. Så afgiver 3 lokale VVS mænd tilbud på den VVS opgave, der skal løses.
Ildelugtende vand kan forekomme i varmtvandsinstallationer, specielt efter en periode med lavt vandforbrug. Lugten kan skyldes bakterievækst, men oftest er der tale om overbehandling af vandet i beholdere med anoder eller elektrolyseanlæg.
I mange tilfælde kan problemet løses ved en justering af styringen af elektrolyseanlægget. Det kan dog være nødvendigt at udskifte beholderen til en mindre, der er bedre tilpasset forbruget. Benyt derfor vores gratis onlineservice. Beskriv din VVS opgave i dag og få tre 100% konkurrencedygtige VVS tilbud.

Anvendelse af afspærringsventiler

På grund af risikoen for trykstød bør anvendelsen af kuglehaner begrænses tømmeventiler på beholdere mv., hvor risikoen for store strømningshastigheder, når ventilen lukkes, er lille.
Skydeventiler hører til de billigste afspærringsventiler, men de er - når der ses bort fra armaturer på ledninger i jord - ikke meget anvendt i vandinstallationer. Skydeventiler har en kort byggelængde og et ret lille modstandstal.
Skydeventiler af ældre type, hvor lukningen er metal mod metal, giver normalt ikke fuld tætning. På de typer af skydeventiler, der anvendes på ledninger i jord, er der normalt 9% spindelomdrejninger fra åben til lukket stilling. Membranventiler anvendes endnu kun i begrænset omfang i vandinstallationer.

Få hjælp med tappesteder, recirkulation, armaturer, vandvarmere osv.

Godkendte vvs fagfolk fra Borup kan hjælpe både private og erhvervskunder med en hel stribe af forskellige opgaver f.eks.:
  • Bidet
  • Døgnforbrug
  • Faktisk tryk
  • Jordledning
  • Loddemidler

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 4140 Borup
Blik Jensen ApS
Søparken 58
4140 Borup
CVR: 33079559
Hjemmeside
ABC Lækagesporing ApS
Tornbjergvej 6
4140 Borup
CVR: 32887090
Hjemmeside
Nørre Dalby VVS
Dalbyvej 5
4140 Borup
CVR: 37860824
Hjemmeside