VVS Bjerringbro

  • Få 3 gratis stærke tilbud på vvs i Bjerringbro
  • Spar 25% på effektiv vvs fagmand i Bjerringbro
  • VVS - Bliv ikke snydt på prisen

Få 3 VVS tilbud

VVS Bjerringbro? Få 3 gratis tilbud på VVS arbejde

9. juli 2018. Din lokale VVS installatør i Bjerringbro udfører en lang række forskellige VVS opgaver. VVS folkene er alle af all-round typen og kan derfor løse en hvilken som helst VVS opgave, de måtte komme ud for. Spar tid på ikke selv at skulle kontakte flere forskellige VVS mænd - brug vores tjeneste.
Vandtætte tilslutninger må ikke kunne brydes ved installationernes normale brug eller ved reparationer. For at sikre tilstrækkelig plads ved rørgennemføringer, skal den fri afstand mellem rør indbyrdes og til tilstødende gulv eller vægge opfylde normkravene.
Overholdelse af disse mål kan ved renoveringsarbejde medføre, at rør må flyttes, eventuelt til installationsskakt med lem for adgang til inspektion, reparation eller udskiftning. Få 3 tilbud fra faglærde VVS Bjerringbro firmaer.

Forebyggelse af rustskader i vandrør

Hvis vandets ledningsevne er meget stor, dvs. større end 100 mS/m, er der ved små forbrug af varmt vand risiko for udvikling af brint og for lugtgener. I disse tilfælde vil magnesiumanoder tæres hurtigt, og hyppig kontrol og udskiftning er nødvendig.
Ved overbehandling af vandet kan der forekomme anaerobe bakterier og foregå en sulfatreduktion. Risikoen for overbehandling kan eventuelt mindskes ved at anvende mindre anodestørrelser. Korrosionsprodukterne fra magnesiumanoderne er tungt opløselige i vand og aflejres i bunden af beholderen, især hvis forbruget er ringe.
Disse korrosionsprodukter skal med mellemrum renses ud. l beholdere af ubehandlet stål, hvor en varmeflade af kobber er i elektrisk ledende forbindelse med stålbeholderen, vil stålet virke som en katodisk beskyttelse for kobbervarmefladen, og kun mindre kobbermængder vil gå i opløsning.

Det er vigtigt at tage professionelle med på råd

VVS mænd har et ret alsidigt arbejde - se bare disse eksempler fra en almindelig arbejdsdag:
  • Fjernvarme
  • Koldtvandstemperatur
  • Magnesiumanode
  • Trykprøve
  • Vedligeholdelse

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 8850 Bjerringbro

Klima Service
Irisvej 10
8850 Bjerringbro
CVR: 31465400
Hjemmeside
Gert Larsen VVS-Beregning ApS
Ellekrattet 6
8850 Bjerringbro
CVR: 35250220
Hjemmeside
Ulrik Winther A/S
Thorsvej 17
8850 Bjerringbro
CVR: 53644716
Hjemmeside