VVS Billund

  • Få 3 gratis aktuelle tilbud på vvs i Billund
  • Spar 18% på reel vvs mand i Billund
  • VVS - Vi sparer dig for tid og penge

Få 3 VVS tilbud

VVS Billund → VVS-service → Få 3 gratis tilbud

22. juni 2018. Få gratis og nemt 3 attraktive tilbud fra VVS specialister i Billund. Spar en masse penge og lad os gøre al arbejdet med at skaffe 3 konkurrencedygtige VVS tilbud til dig. Du får udelukkende tilbud fra kvalitetskontrollerede VVS Billund fagmænd og sparer let 20 procent.
Nogle VVS opgaver må du selv udføre i hjemmet. Andre opgaver skal der en autoriseret VVS installatør til. Det drejer sig fx om alle former for indgreb i den faste, eksisterende vand- og afløbsinstallation i boligen, alle former for arbejde på gasinstallationer samt nye VVS-installationer i boligen.
Lægges den nye håndvask ned i køkkenbord, lægges fugemassen mellem bordet og vasken, inden vasken lægges ned i bordet. Til sidst tilsluttes vasken til afløbet og blandingsbatteriet til koldt og varmt vand. Er afløbet ført til et gulvafløb, skal der ikke være vandlås under håndvasken.

Sikring imod tilbagestrømning

Vacuumventiler anbringes direkte på tilgangsledningen i et T-stykke, hvis højde over overkanten af installationsgenstanden (eventuelt overløbet efter samme kriterier som angivet under luftgab) er mindst 300 mm.
Lavere monteringshøjde tillades kun i sammenbyggede armaturer, hvor særlig typegodkendelse foreligger. I stedet for vacuumventiler ved de enkelte installationsgenstande, kan der anbringes en fælles vacuumventil for hver opgående fordelingsledning.
Det er dog her en forudsætning, at afgreningen på den opgående fordelingsledning er anbragt i en højde af mindst 300 mm over armaturernes overkant. En åben rørafbryder er en rørdel til hvis indre luften har permanent adgang, og den kan f.eks. være udformet efter ejektorprincippet.

Her får du 3 tilbud fra pålidelige VVS firmaer

Uanset hvor i Billund kommune du bor, kan vi levere 3 tilbud fra professionelle vvs mænd:
  • Risbøl
  • Sønder-Omme
  • Donslund
  • Filskov
  • Askær

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 7190 Billund

​Billund VVS-Teknik ApS
Smedevej 9
7190 Billund
CVR: 10910900
Hjemmeside
Billund Varme & Sanitet A/S
Montanavej 1B
7190 Billund
CVR: 29407320
Hjemmeside
Gas-Manden
Egevænget 402
7190 Billund
CVR: 30528492
Hjemmeside