VVS Ballerup

  • VVS Ballerup - Få 2-3 gratis uimodståelige tilbud
  • Få omkring 27 pct rabat på seriøs vvs fagmand
  • Billig vvs - Overlad det hårde arbejde til os

Få 3 VVS Ballerup tilbud

Eksempler på
vejnavne Ballerup

Nygårdsvej
Lautrupvej
Skotteparken
Kornvænget
Lautruphøj
Ved Bålpladsen
Tyttebær Alle
Skovvej
Primulavænget
Lautrupparken
Kirsebærstien
Råmosevej
Syvendehusvej
Industriparken
Nytoften
Mellemvej
MacNiven Alle
Stenhusstræde
Klokkerhaven
Toms Alle

Få 3 tilbud på VVS service i Ballerup ➽ Spar 28 pct

Med det rigtige VVS tilbud i hånden kan du spare op til 35 procent på at få løst dine VVS problemer i Ballerup. Udfyld online formularen på under otte minutter og oplys, hvad dine VVS problemer går ud på. Det kan være alt fra en dryppende vandhane til installation af et komplet solvarmeanlæg.
Vanding i landbrug og gartneri har en voksende udbredelse. Der anvendes ikke altid vandværksvand, men dog vand, hvis indvinding tærer på de samlede vandressourcer. Såfremt der tages skyldigt hensyn til miljøet (søer, åer, grundvandsspejl), kan vanding være en fornuftig, produktionsforøgende faktor - også selv om der arbejdes med vandbesparelser på andre områder.
En ventetid på 10 sekunder svarer til et vandspild pr. tapning på 2 liter ved håndvask, køkkenvask, bruser og badekar. Varmtvandsledninger, der isoleres mod energitab, behøver normalt ikke yderligere isolering for at modvirke uønsket temperaturfald. Få 3 gratis VVS Ballerup tilbud nu!

Vil du selv udskifte det gamle utætte toilet?

Giv lige hele familien et praj, inden du går i gang med udskiftningen, så alle har mulighed for at aflægge wc´et et besøg - hvis de ikke kan vente et par timer eller tre. Før det gamle toilet fjernes, skal der lukkes for vandet på spærre eller afbryderventilen.
Træk ligeledes ud, så cisternen tømmes for vand. Derefter løsnes slangen eller påfyldningsrøret ved stopventilen. Hvis faldstammen er af støbejern, vil tætningen mellem dens muffe og toilettets afløb være udført med en form for kit, som med årene størkner og kan være svær at få løs.
Er det tllfældet, kan du knuse toiletafløbet med en hammer. Efter at skruerne i gulvet er fjernet, kan toilettet vippes løs. Inden du går videre, vil det være en god ide at lukke afløbshullet til med en sammenkrøllet avis i en pose, både af hensyn til lugtgener og for at der ikke skal falde dele ned i hullet.

Opret din VVS opgave på mindre end 5 minutter

Vi indhenter tilbud fra autoriserede VVS installatører overalt i Ballerup kommune:
  • Baltorp
  • Pederstrup
  • Aagerup
  • Harrestrup
  • Lautrup

Få 3 VVS Ballerup tilbud


Udvalgt vvs fra postnummer 2750

Møllegård VVS
Toftebjerghaven 6
2750 Ballerup
CVR: 35480676
Hjemmeside
Dansk VVS & Tagteknik ApS
Industriparken 4
2750 Ballerup
CVR: 28503091
Hjemmeside
Tvilling VVS ApS
Industriparken 9
2750 Ballerup
CVR: 21727970
Hjemmeside