VVS i Bagsværd

  • Få 3 gratis konkurrencedygtige tilbud på vvs hjælp i Bagsværd
  • Spar op til 25% på dygtig vvs mand i Bagsværd
  • Billig VVS mand - Modtag gratis tilbud fra lokale firmaer


Få 3 tilbud

Brug lokale vvs håndværkere i Bagsværd

3. august 2017. Det kan være en udfordring at finde en troværdig, kompetent og ikke mindst billig VVS specialist i Bagsværd. Løsningen er dog nær - her på 3vvstilbud.dk kan du - helt gratis - få tre gode og billige tilbud på professionelt VVS arbejde i Bagsværd. Udfyld skemaet på under 6 min.
Med henblik på beskyttelse af installationen bør forsyningsledninger og ledninger i jord gennemskylles efter arbejder på disse (f.eks. reparation og anboring). I princippet kunne disse urenheder fanges i snavssamlere og filtre, før de giver anledning til problemer.
Ved anvendelse af snavssamlere og filtre optræder der imidlertid andre gener. Hvis snavssamlere skal kunne fjerne de urenheder, der kan gøre ventiler utætte, skal de være ret fintmaskede, og de får derfor mere karakter af filtre, som normalt ikke anvendes i en drikkevandsinstallation.

Installation af nyt blandingsbatteri

Passer de eksisterende forskruninger ikke til det nye blandingsbatteri, monteres et nyt sæt på rørenderne. Lige forskruninger, der ikke kan skrues fast med tang fra ydersiden, uden at man beskadiger gevindene, har indvendigt en sekskantet profil, så du kan spænde forskruningen fast på røret med en stor unbrakonøgle.
På excentriske forskruninger kan du derimod få greb om ydersiden med en svensknøgle eller papegøjetang (polygribtang) under monteringen. For at opnå en tæt samling skal forskruningens 1/2 tomme gevind bevikles med paktape modsat skrueretningen inden fastspænding til røret.
Vær opmærksom på, at ved brug at paktape må du ikke efterfølgende løsne samlinger. Gør du det, skal gevindene bevikles med tape på ny.

Benyt dig af denne gratis tjeneste

En lokal VVS mand fra Bagsværd kan hjælpe dig med de fleste vvs-opgaver:
  • Ekspansion
  • Gasvandvarmere
  • Kedelunits
  • Ledninger i bygning
  • Overløb

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 2880 Bagsværd
Kloak og Vand
Sæbjørnsvej 29
2880 Bagsværd
CVR: 31100089
Hjemmeside
Karsten Mortensen ApS
Lerhøj 13
2880 Bagsværd
CVR: 27059988
Hjemmeside
Petersen & Olsen A/S
Lerhøj 22
2880 Bagsværd
CVR: 21456179
Hjemmeside