VVS i Assens

  • Få gratis 3 skarpe tilbud på vvs service i Assens
  • Spar op til 40% på potentiel vvs fagmand i Assens
  • Billig VVS mand - Udfyld skemaet og modtag aktuelle tilbud


Få 3 tilbud

Har du snavs, kalk og bakterier i din varmtvandsbeholder?

3. august 2017. Vores omfattende netværk af godkendte VVS firmaer i Assens sikrer, at vi altid finder tre kvalificerede og rutinerede VVS mænd til din VVS opgave. Vi har hjulpet mange danskere gennem tiden med at finde den helt rigtige VVS fagmand. Vi finder helt sikkert også en til dig.
Når koldtvands- og varmtvandshanerne kombineres i et armatur, kaldes det et blandingsbatteri. Her kan koldt og varmt vand blandes, så det får en passende temperatur. Blandingsbatterier fås både som togrebs og etgrebs. Etgrebs er efterhånden de mest udbredte og er langt at foretrække.
Der bør monteres skoldningssikring på det varme vand. Blandingsbatteriet kan være monteret på håndvasken eller det kan være monteret i væggen. Man skal være opmærksom på, at er det monteret på væggen, er muligheden for senere at lave om på indretningen af badeværelset noget mere vanskelig. Til brusenichen bør man vælge et termostatreguleret blandingsbatteri.

Havevandingshaner

Armaturerne monteres oftest på væg eller som opstander fri af bygning. Ved montering som opstander bør installationens stivhed sikres, f.eks. ved at armaturet monteres på en stolpe af trykimprægneret træ. Udløbet bør placeres mindst 0,5 m over terræn.
Sikring mod tilbagestrømning foretages normalt med en kontraventil eller ved at vælge et aftapningsarmatur, der er udført som stilbar kontraventil. Sikringen kan ikke foretages med vacuumventil. Havevandingshaner på bygning kan frostsikres som angivet for spulehaner.
Havevandingshaner anbragt fri af bygning frostsikres normalt ved at indrette installationen, så den kan afspærres og tømmes i frostperioder. Tømningen bør ske til f.eks. gulvafløb i kælderrum. De tidligere meget anvendte selvtømmende ventiler anbragt i jord må ikke anvendes.

Få 3 tilbud på VVS eftersyn i Assens kommune

Få gratis 3 vvs-tilbud uanset hvor i Assens kommune du er bosiddende:
  • Jordløse
  • Aarup
  • Haarby
  • Vissenbjerg
  • Ebberup

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 5610 Assens
SP Ventilation
Møllegårdsvej 13
5610 Assens
CVR: 29570507
Hjemmeside
Bøgskov A/S
Melvej 8
5610 Assens
CVR: 32276288
Hjemmeside
Pilegaard Contracting A/S
Bågøvænget 1
5610 Assens
CVR: 41181818
Hjemmeside