VVS i Als

  • Få 3 gratis konkurrencedygtige tilbud på vvs hjælp i Als
  • Spar op til 25% på faguddannet vvs fagmand i Als
  • Billig VVS mand - Udfyld vores skema online her

Få 3 VVS tilbud

En VVS mand som ikke er for dyr

23. november 2017. VVS mænd på Als står parat til at løse din VVS opgave. Du er velkommen til at kontakte os og få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din VVS opgave på Als. Opret din VVS opgave i kontaktformularen og modtag 3 spændende VVS tilbud fra lokale VVS´ere på få dage - gratis!
Hvordan får man omsat drømmen om et nyt badeværelse til virkelighed? Hvis man ikke selv ejer boligen, skal man først og fremmest have tilladelse af ejeren. Er det en ejerlejlighed, skal man sikkert spørge ejerforeningen. Og når disse tilladelser er i orden skal de offentlige myndigheder spørges.
Generelt skal der søges byggetilladelse, hvis du flytter afløb eller vandrør. Det vil sige, at der skal søges om byggetilladelse, hvis du indretter et rum til badeværelse eller toilet, som ikke har været badeværelse eller toilet før. Det samme gælder hvis dy fx flytter en bruseniche eller et toilet til den anden ende af rummet og har brug for at få flyttet rørene.

Effekt og volumen af en varmtvandsbeholder

En gennemstrømningsvarmer eller en varmtvandsbeholder kan karakteriseres på flere forskellige måder. Det gælder om at få nogle data, som kan anvendes ved dimensioneringen, og der vil i det følgende blive omtalt de hyppigst anvendte størrelser.
De væsentligste data for et anlæg er beholderens volumen og den effekt, som varmefladen kan tilføre vandet. Imidlertid er der så store forskelle i anlægskonstruktionerne, at effekt og beholderstørrelse ikke direkte kan tages som et udtryk for et anlægs ydeevne.
Da man i dimensioneringen har brug for størrelser, som - uden hensyn til konstruktion - beskriver et anlægs ydeevne, har man defineret begreberne
- Det effektive beholdervolumen
- Den effektive beholderydelse

Få gratis 3 godkendte tilbud fra VVS mænd på Als

Her er en lille liste med eksempler på emner en VVS installatør på Als arbejder med:
  • Forureningsgrad
  • Klapkontraventil
  • Støjsvage modstande
  • To-trinsopvarmning
  • Vandtyper

Få 3 VVS tilbud


Eksempler på vvs i 6430 Als
Erik Jensen VVS Nordborg ApS
Mellemvej 2
6430 Nordborg
CVR: 11097170
Hjemmeside
Oblings Oliefyrsservice
Møllegade 58
6430 Nordborg
CVR: 28643942
Hjemmeside
BC Energi
Violvej 13
6430 Nordborg
CVR: 29571880
Hjemmeside