VVS i Allerød

  • Få 3 gratis billige tilbud på vvs service i Allerød
  • Spar op til 30% på kvalitetsbevidst vvs fagmand i Allerød
  • Billig VVS mand - Der er gode tilbud at få


Få 3 tilbud

Få professionel VVS-service i Allerød

3. august 2017. 3vvstilbud.dk er en unik gratis internettjeneste, der tilbyder at skaffe dig 3 attraktive tilbud fra lokale VVS fagmænd i Allerød. Disse VVS mænd er alle certificeret og kvalitetssikret, så du er sikker på, at være i gode hænder hele vejen i forbindelse med din VVS opgave.
Alle vaske og gulvafløb er forsynet med en vandlås. Vandlåsen forhindrer dårligt lugt fra kloakledningerne i at trænge ind i huset. Men vandet i vandlåsen kan fordampe, specielt i fyrrum og rum med gulvvarme - og i meget varme somre. Derfor bør de fyldes efter med vand, hvis der er lang tid mellem brugen af vandinstallationerne.
Da rørene fra vaske er små, kan vandlåsen også stoppe til, specielt af sæberester, hår, fedt, kaffe- og terester og lignende. Derfor bør vandlåsene renses jævnligt, mindst en gang om året. Dette gøres bedst ved gentagne gange at hælde spilkogende vand gennem afløbet.

VA-godkendelse af armaturer

Alle armaturer skal VA-godkendes i henhold til godkendelses- og prøvningsbetingelser for de enkelte armaturtyper. Ved VA-godkendelsen oplyses om armaturets egenskaber, og der anføres eventuelle specielle betingelser for armaturets anvendelse.
Inden der tages beslutning om anvendelse af et armatur, bør VA-godkendelsen altid studeres nærmere, og fremfor alt bør det kontrolleres, at armaturet er godkendt. Armaturer skal opfylde de generelle krav til materialer og installationer, f.eks. vedrørende holdbarhed, støj og sundhed mv.
For nogle armaturtyper er der formuleret specielle krav i normen, Det drejer sig f.eks. om aftapningsarmaturer og sikkerhedsventiler. For at undgå tilstopning bør den mindste nominelle diameter, der anvendes i cirkulationssystemet, være 15 mm, og forindstillingsventiler bør stilles til mindst 75% åbning.

En certificeret VVS mand løser mange typer af opgaver

I allerød kan du få 3 stærke tilbud på vvs arbejde overalt i kommunen:
  • Høvelte
  • Blovstrød
  • Vassingerød
  • Lillerød
  • Lynge

Få 3 tilbud


Eksempler på vvs i 3450 Allerød
Como Varmeteknik
Skovmosen 15
3450 Allerød
CVR: 15250909
Hjemmeside
Zimling VVS ApS
Kirsebæralle 15
3450 Allerød
CVR: 30179935
Hjemmeside
Bedre Bad Allerød
Lyngevej 245
3450 Allerød
CVR: 67996917
Hjemmeside